Fotók! Közel az 50-hez is ellenállhatatlanul szexi Julianne Moore

Julianne Moore bevallása szerint nem szikével szépül, mégis sokan cserélnének dögös testével.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár Julianne Moore decemberben már betölti az ötvenedik életévét, irigylésre méltó alakját és szexis kisugárzását sikerült átmentenie fiatalabb korából.

Erről bárki meggyőződhet, aki elnézi a színésznő legfrissebb fotóit, melyek az Allure magazin novemberi számához készültek.

Még mindig bombázó

Ki gondolná, hogy a képeket látható bombázó - az évei számát tekintve - a középkorúakhoz tartozik, akinek ráadásul két gyermeke is született férjétől, Bart Freundlich rendezőtől?

Pedig így van - sőt, a hollywoodi sztár állítása szerint sosem feküdt kés alá, és a jövőben sem tervez semmi hasonlót!

A képek mellé adott interjúban pedig azokról is elítélő szavakkal nyilatkozik, akik ezt a karrierjük vagy éppen a fiatalságuk megőrzése érdekében megtették.

- Nem hiszem, hogy a plasztikai beavatkozásoktól bárki jobban néz ki. Szerintem csak az látszik az ilyen embereken, hogy valamit műveltek az arcukkal, és ez közel sem biztos, hogy vonzó - vallotta.

Nem érdekli a kora

Azt is elismerte, sosem foglalkozott igazán az életkorával, arra azonban mindig is ügyelt, hogy érzékeny, porcelánfehér bőrét megóvja a nap sugaraitól.

16 buja színésznő, aki mindent megmutatott

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ennek érdekében még fürdőruhát sem nagyon szokott húzni a strandon: általában egy testhezálló, hosszú ujjú pólót visel és szörfös sortot, ami a férje szerint cseppet sem szexi, de hasznos.

A Magnólia és a Felejtés sztárja egyébként egyesek szerint esélyes lehet a következő évi Oscarra a The Kids Are All Right leszbikus háziasszonyának eljátszásáért. Mindenesetre a vörös hajú színésznő nem lát abban semmi különöset, ha történetesen nővel kell csókolóznia egy filmben.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

- Szerintem nem igazán van különbség, hogy pasit vagy nőt csókolok meg, a különbséget én abban látom, hogy ismerem-e az illetőt vagy sem - mondta az Allure újságírójának.

Ezt is szeretjük