A szolid Julia Roberts átlátszóban fedte fel mellét

A gyönyörű színésznő bátran vállalta a gálán természettől kapott testrészének valódi méretét.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Julia Roberts elképesztően visszafogott villantását látva először szóhoz sem jutottunk. A gyönyörű színésznő ugyanis jó hollywoodi szokás szerint nem húzott fel aznap melltartót, amikor a Screen Actors Guild Award díjátadó gáláján a fotósok megörökítették.

A mai napig nem fújatta fel melleit

Habár a csinos sztár magánprodukciója első pillantásra meglepően szolidnak tűnik, nem lehet szemet hunyni a tény felett, hogy villantásának sistergő erotikája éppen a visszafogottságból származik. 

Julia Roberts mellét ugyanis első pillantásra ki sem lehet szúrni a képen.

Visszafogott, de mégis bikavadító

Ám ha alaposabban és közelebbről szemügyre vesszük csinos barna felsőjét, akkor bárki észreveheti apró, de formás mellének izgató körvonalát!

Hollywoodban bevett szokás, hogy a szexi sztárhölgyek lépten-nyomon közszemlére teszik intim bájaikat, de Julia Roberts még ebbe a műfajba is elképesztő eleganciát, finomságot és nőiességet csempészett.

A jelenleg 41 éves színésznő a nyolcvanas évek végén tűnt fel a vásznon, és üstökösszerűen egy-két év alatt a csúcsra jutott.

Ebben közrejátszott kivételes és érzékeny tehetsége, illetve különleges szépsége és bája, amivel bárkit könnyedén levesz a lábáról.

A legismertebb sztárok bikiniben

Nézegess képeket!

Elolvasom

A közönség rajongása mellett a szakmai elismerések is hamar az ölébe hullottak, az 1989-es Acélmagnóliákért például megkapta a Golden Globe-ot, és élete első Oscar-jelölését.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Egy évvel később újra felterjesztették az aranyszoborra a Micsoda nőben látható megejtő alakításáért, de az Oscart tíz évvel később Erin Brockovich megformálásáért vehette át.

Ezt is szeretjük