Julia Roberts még farmerben is észvesztően szexi

Julia Roberts negyvenes éveit taposva is képes lenyűgözően kinézni egy teljesen hétköznapi farmerban.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Színésznőnek lenni Hollywoodban harminc év felett nem kimondottan egyszerű, de Julia Roberts 42 évesen még mindig ki tudja hozni magából a maximumot, mindenféle felesleges sztárallűrök nélkül. Új, Eat, Pray, Love című filmjének bemutatójára például csak egy egyszerű farmer-ing párost kapott magára - és milyen jól tette!

Öltözködésének visszafogott egyszerűségéből látszik leginkább, a Micsoda nő! bombázója nem küzd feleslegesen azért, hogy újra fiatal lánynak látsszon. Inkább a lehető legnagyobb természetességgel vállalja életkorát, és egyáltalán nem érdekli a verseny a fiatalabb színészgenerációval.

Nem akar versengeni

- Nem vagyok biztos benne, hogy tudok és akarok versengeni a fiatal színésznőkkel. Hollywood megváltozott, az új üdvöskéket lépten-nyomon mások követik, miközben az életük minden apró részletéről tudni akar a közvélemény. Szerintem ez eléggé lehangoló - nyilatkozta a színésznő egy interjú során.

A versenyszellem hiányában is csak felfelé ível Julia Roberts karrierje az 1989-es Acélmagnóliák óta. Miután pedig megkapta a bájos prostituált szerepét a Micsoda nő!-ben Richard Gere oldalán, hatalmas sztár lett belőle.

Szinte megállás nélkül forgat

Népszerűségéről sokat elárul, hogy 2000-ben a People magazin beválasztotta az ötven legszebb élő sztárhölgy közé, ami évek óta óriási megtiszteltetésnek számít az álomgyárban. Roberts azóta is folyamatosan forgat, mindössze ikrei, majd kisfia születésekor vonult vissza hosszabb-rövid időre.

A hazai közönség legközelebb a korábban már említett Eat, Pray, Love című drámában láthatja majd, de természetesen Roberts jelenleg is forgat, a Tom Hanks rendezésében készülő Larry Crowne című keserédes vígjátékának utómunkálatai most is zajlanak - tehát nem kell félniük a rajongóknak, hogy nem láthatják majd jövőre is kedvencüket a moziban.

15 sztár a Kecske jegyében

Nézegess képeket!

Elolvasom

Gyermekeit közismerten imádja a gyönyörű színésznő, nem véletlen, hogy rendszerint a forgatásokra is magával cipeli őket, hogy minél több időt tölthessen az apróságokkal, újabb picit azonban nem terveznek férjével, Daniel Moderrel.

- Azt hiszem, elégedettek lehetünk ezzel a kis trióval, csak élvezni akarjuk a velük töltött időt, és részesei szeretnénk lenni az életüknek - nyilatkozta Julia Roberts.

Ezt is szeretjük