Egyre merészebb! Köldökig kivágott ruhában fotózták az ismert énekesnőt

Jordin Sparks mióta lefogyott, egyre kihívóbb ruhákban jelenik meg.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 21 éves énekesnő, Jordin Sparks a világhírű bokszoló, Muhammad Ali 80. születésnapjára rendezett születésnapi partin tőle szokatlan, sokat sejtetően szexi, fekete csipke koktélruhában pózolt.

A friss fotókon egyértelműen látszik, hogy az American Idol énekes tehetségkutató hatodik évadjának győztese mára igazi formás, szexis nővé érett. Pályája kezdetén ellenben nem viselt ilyen merész ruhákat, 17 éves dundi lányként még pironkodva feszengett a vörös szőnyegen.

Karcsúbb és bevállalósabb lett

A szülinapi partin viselt fekete ruha dekoltázsa mindenesetre nem sokat bízott a képzeletre. Jól látszik, hogy a köldökig kivágott kreáción csak egy áttetsző, fekete csipkebetét fedte az énekesnő mellét.

Az amerikai csalogány saját bevallása szerint 14 kilóval lett könnyebb az évek alatt, de a látványos átváltozás azért nem szállt a fejébe.

- Beláttam, hogy sosem leszek 36-os méret. Nevetségesen festenék, jönne egy fuvallat, és elszállnék! Akkora súlycsökkenés nem lenne egészséges - nyilatkozta a People Magazinnak a bájos sztár, aki a közelmúltban már bikinire is le mert vetkőzni.

Randizásra kész

A tehetséges afroamerikai előadó egyébként nem csupán külsejét, karrierjét illetően is két lábbal áll a földön. Bár debütáló albuma az USA-ban platinalemez lett, akkor sem esett kétségbe, amikor második albuma, a Battlefield eladása alulmúlta a várakozásokat.

A pop legdögösebb üdvöskéi

Nézegess képeket!

Elolvasom

A tehetséges előadó országos turnén hódította vissza közönségét a Jonas Brothers fiúzenekar vendégeként, sőt, energiájából még néhány Nickelodeon-sorozat epizódszerepére is futotta.

Az öt méretet karcsúsodott énekesnő azt sem titkolta, hogy megújult külsejével és önbizalmával a randizásra is készen áll. Sparksot korábban Blake Lewis és Steph Jones oldalán is látták, de kapcsolatait hivatalosan soha nem erősítette meg.

Ezt is szeretjük