Kivillant Katie Price gigantikus melle

Megvan az év első tőrőlmetszett celeb-villantása: Katie Jordan Price tette közszemlére melleit egy sajtótájékoztatón.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az énekes Peter Andre feleségeként is elhíresült celeb könyvbemutatójára készült: a Jordan: Pushing The Limit – Jordan: A határokat feszegetve – című önéletrajzi munka dedikálására Londonban került sor.

A mellein vagy féltucatnyi plasztikai műtétet elvégeztető celeb egy igen látványos piros-fehér ruhában libbent rajongói elé, akik nem várt bónuszban is részesültek: Jordan fölsője lecsúszott, így jobb melle a bámuló közönség arcába villant.

Három önéletrajz, hat mellplasztika

Jordannek ez a harmadik önéletrajzi könyve, és a nagyérdemű ebben is megkapja, amire vágyik: plasztikai műtétek történeteit, botrányt és sok szexet.

Előző két önéletrajza hatalmas példányszámban fogyott Nagy-Britanniában.

A magánéletének legintimebb részleteit már rutinszerűen kibeszélő Jordan legutóbb arra panaszkodott a lapoknak, hogy rettentően elszúrták legutóbbi műtétjét.

A modell mellkisebbítésen esett át nemrég, és közel sem elégedett a méregdrága beavatkozással: állítása szerint melltartó nélkül riasztó a különbség keblei között, ráadásul a korábban hatalmasra felpumpált cicik még mindig túl nagyok.

A dühöngő sztár legközelebb fél év múlva utazhat korrekciós műtétre – de arra megesküdött, hogy legutóbbi sebészéhez még véletlenül sem megy vissza.
- Rettentően idegesít ez az egész. Világosan elmagyaráztam a sebésznek, hogy mit akarok, és teljesen elszúrta a melleimet.

Most hat hónapig nem lehet szó korrekcióról, ráadásul a legközelebbi beavatkozás miatt gyereket sem vállalhatunk Peterrel – panaszkodott.

Ezt is szeretjük