Nézd meg Johnny Deppet póló nélkül! 47 évesen is észbontó A Karib-tenger kalózai sztárja

Johnny Depp az évek során semmit sem vesztett sármjából.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ki hinné, hogy Johnny Depp már közelebb van az ötvenhez, mint a negyvenhez, hiszen az 1963-as születésű sztárapuka ma is őrülten szexi.

A szereplési vágy már tizenévesen élt benne, bár eleinte inkább a zenei élet vonzotta. A The Kids nevű zenekarban gitározott, majd - otthagyva az iskolát - a színjátszás felé vette az irányt.

Zenészből színész

Első szerepét az 1984-es Rémálom az Elm utcában című thrillerben kapta, az igazi áttörést pedig a hat évvel későbbi Ollókezű Edward hozta meg számára - alakításáért Golden Globe-ra jelölték.

Innentől kezdve válogathatott a szerepek között, de a szebbik nem képviselői is felfigyeltek Hollywood újdonsült szívtiprójára.

Mindössze húszéves volt, amikor feleségül vette Lori Anne Alison sminkest, ám a házasság tiszavirág-életűnek bizonyult.

Népszerű a nők körében

Válása után több színésznő is feltűnt az oldalán - Winona Ryderrel négy évig járt, később pedig a balhéiról elhíresült Kate Moss volt a barátnője.

Élete párját végül  a különleges nevű és szépségű Vanessa Paradis személyében találta meg, akivel A kilencedik kapu forgatásán ismerkedtek össze 1998-ban.

Minden idők legszexisebb színészei

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az egykori csajozós sztárt megszelídítette kedvese, olyannyira, hogy nem sokkal megismerkedésük után, 1999-ben megszületett kislányuk, Lily-Rose Melody, majd három évvel később a kis Jack is világra jött.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A sztárpár hamarosan a kamerák előtt is szerelmeseket alakít a My American Lover című filmben, amely várhatóan 2012-ben kerül a mozikba.

Ezt is szeretjük