Durva képek! Megint ijesztően elhájasodott Jessica Simpson

Jessica Simpson megint elhagyta magát, a felesleges kilók pedig feltűnően megszaporodtak testén.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A jojóeffektus egyik legismertebb hollywoodi képviselője kétségkívül Jessica Simpson, aki az elmúlt hónapok során hol jelentős túlsúlyával, hol pedig karcsú alakjával került a címlapokra.

A 29 éves amerikai énekes-színésznőt alaposan kikezdte a tengerentúli sajtó, amikor meglehetősen kigömbölyödve jelent meg a nyilvánosság előtt, és csak kevesen - köztük a nagyfenekű Kim Kardashian - védték meg.

Talpon marad a támadások ellenére

- Nem láttam még Jessica sorozatát, A szépség árát, de szeretem őt. Szerintem vicces, és kibírja a neki szánt ütéseket, mert okos - nyilatkozta kolléganőjéről Kirstie Alley, akinek az elmúlt években szintén jócskán meggyűlt a baja az elhízással.

A Mickey Mouse Club egykori gyereksztárját néhány napja kapta lencsevégre valamelyik lesifotós, és bizony a szőke bombázó megint feltűnően elhájasodott, amit a róla készült képek meggyőzően tanúsítanak.

Jól néz ki így is

Ezzel pedig semmi baj nincsen, hiszen a szőke híresség egyáltalán nem néz ki rosszul kerek fenekével és kissé vastagabb combjaival, sőt, mi több, egészen jót tett nőiességének az izgató teltkarcsúság.

Ám az elhízás - amelyről Simpson esetében nem mondhatjuk azt, hogy kóros volna - sokakat zavar abban az álomgyárban, ahol szinte mindenki a nullás méret bűvöletében él, és bármit hajlandóak megtenni a fittségért.

Sztárok, akiket mintha kicseréltek volna

Nézegess képeket!

Elolvasom

- A tény, hogy az elmúlt évben azzal lettem híres, hogy közel öt kilót híztam, nevetséges és igazán szomorú - nyilatkozta Jessica Simpson Oprah Winfrey-nek, és teljes mértékben igazat adhatunk neki.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Talán nem véletlen, hogy Jessica Simpson saját tévéműsorában, melynek címe A szépség ára a világot utazva arra keresi a választ, hogy az emberek mit tartanak szépnek, illetve, hogy a nők mit hajlandóak megtenni a szépségért.

Ezt is szeretjük