Ciki! Fény derült Jessica Alba legkínosabb titkára

Te gondoltad volna?

Jessica Alba nagyon sok embert felidegesített egy hotelben, mivel nem éppen egy született háziasszony.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy igazán kellemetlen és kínos történetről számolt be a napokban a New York Post. A közkedvelt amerikai napilap kíméletlenül lerántotta a leplet Jessica Alba ciki titkáról - a hírességről a történet tanúsága szerint sok minden elmondható, de az nem, hogy született háziasszony volna.

A beszámoló szerint a 29 éves világhírű színésznő is tiszteletét tette kedden a Tribeca Filmfesztiválon, ahol sor került legújabb, The Killer Inside Me című filmjének premierjére. A gyönyörű Alba a New York-i Smyth hotelben szállt meg, amit majdnem sikerült felgyújtania.

Nem ment neki a sütés

Jessica Alba délután fél hat körül döntött úgy, hogy megsüt néhány halrudacskát a szobájában, ám ez végül nem sikerült neki, ugyanis nem tudta, hogyan kell használni a tűzhelyt! - Majdnem kigyulladt a szobája.

Az egész hotelben megszólaltak a tűzjelző szirénák, a füst olyan durva volt, hogy a tűzoltók is a helyszínre érkeztek, a többi vendég pedig nagyon ideges lett az egész ügy miatt - osztotta meg emlékeit a napilappal a hotel egyik munkatársa.

Nem kényszerül a konyhába

Ezen persze nincs is nagyon mit csodálkozni - nem túlságosan valószínű, hogy egy A-kategóriás hollywoodi szupersztár rá lenne kényszerítve, hogy esténként a konyhában rostokoljon, és vacsorakészítéssel töltse szabadidejét.

Az persze már más kérdés, hogy ilyen háziasszonyi képességekkel vajon mire fogja majd megtanítani kislányát, Honor Marie Warrent, akinek 2008 júniusában adott életet? Egy tűzhely kezelése ugyanis nem olyan bonyolult - akkor vajon mi lehet a főzéssel?

A legszexibb sztármamik

Nézegess képeket!

Elolvasom

A The Killer Inside Me mellesleg az azonos című, 1952-es Jim Thompson-regény második filmes feldolgozása, amelyet Michael Winterbottom rendezett.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A főbb szerepekben Casey Afflecket és Kate Hudsont láthatjuk, Alba pedig egy Joyce Lakeland nevű prostituáltat alakít.

Ezt is szeretjük