Nőiesebb, mint valaha! Jessica Alba anyaként sem szégyenlősködik

A 29 éves sztármami vadítóan fest új fotósorozatán, pedig még csak nem is tartja magát kiemelkedő szépségnek.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Fantasztikus négyes 29 éves sztárját, Jessica Albát az utóbbi időben szinte csak hétköznapi anyukaként láthattuk, amint producer férjével, Cash Warrennel és kétéves kislányukkal, Honorral sétálgat vagy vásárolgat Los Angeles utcáin.

A brit GQ magazin novemberi számában azonban ismét előbújt belőle a vadmacska, és egy igazi dögös fotósorozattal örvendeztette meg rajongóit.

Makulátlan szépsége csak látszat

Az anyaként is szexis, francia-mexikói szépségnek minden porcikája tökéletesnek tűnik, ezért is meglepő, hogy Jessica a vele készített interjúban épp az ellenkezőjét bizonygatja.

- A melleim megereszkedtek, narancsbőröm van, és a csípőm is szélesebb, mint volt. Higgyék el, a szakmában minden színésznő szebb nálam - nyilatkozta a csinos sztármami.

Ez a fajta szerény vagy álszerény nyilatkozat egyébként nem újdonság a részéről. Mióta csak színre lépett, azt igyekszik elhitetni, hogy ő egy átlagcsaj, pedig 2001 óta a világ összes rangsorán bérelt helye van minden idők legszexisebb női között.

Szexszimbólum marad, akármit csinál

Alba máig értetlenül áll a szakadatlan imádat előtt, sőt, olykor még zokon is veszi, hogy senki sem lát a szexepiljén túl.

A leggyönyörűbb sztármamik a filmvilágban

Nézegess képeket!

Elolvasom

A szemléletváltáshoz persze színésznőként se ártana valami maradandót alkotnia. A bugyuta vígjátékok és középszerű thrillerek után idén be is vállalt egy vadabb szerepet a Robert Rodriquez rendezte Machetében, de még harcos amazonként is jórészt bugyiban és melltartóban játszotta végig jelenetei nagy részét.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Talán majd az An Invisible Sign című dráma - melyben egy matekzseni lányt játszik - meghozza neki a várva várt az áttörést. Feltéve, ha a ruhát magán tartja.

Ezt is szeretjük