Zavarba ejtő! Túl sokat mutatott magából Jennifer Love Hewitt

Jennifer Love Hewitt alakja sokat változott az elmúlt években, ám a narancsbőrrel nem tudott leszámolni.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jennifer Love Hewitt a Tudom, mit tettél tavaly nyáron című horrorral tűnt fel, ahol a sok véres jelenet mellett a barna színésznő remek alakjáról is meggyőződhettek a nézők.

Igaz, ekkor még csak 18 éves volt, és a fölösleges kilókkal aligha kellett harcba szállnia - egyébként is hobbijával, a tánccal kiválóan karbantartotta testét.

Ingadozik a súlya

Ám ő sem lesz már fiatalabb, és igaz, hogy még csak nemrég lépte át a harmadik ikszet, azt már megtapasztalhatta, hogy az idő múlásával a pluszkilók is könnyebben szöknek fel.

Ezt bizonyították a 2007 nyarán napvilágot látott bikinis fotói is - melyek a sztár meglepően méretes hátsójáról árulkodtak, de csípőtájékon is jóval szélesebb volt, mint korábban bármikor.

Jennifert ekkoriban rengeteg kritika érte, és bár azt állította, nem érdekli a súlyfelesleg, végül kemény edzésbe kezdett, melynek eredményeként jó néhány pluszkilótól sikerült is megszabadulnia.

Narancsbőrös a combja

Ám az elmúlt években folyamatos súlyingadozás jellemezte, mely természetesen nyomott hagyott a testén. Úgy tűnik, hogy a színésznő tipikusan az az alkat, aki a kritikus csípő-fenék-comb tájékra hízik - miközben a felsőteste karcsú.

Sztárok, akiket mintha kicseréltek volna

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ennek ellenére bátran felvesz olyan rövid ruhákat is, melyekből jócskán kivillan a lába. Egy Los Angeles-i partin sem rejtette el őket, és amikor leült, bizony csúnya narancsbőr villant elő combjain.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ám láthatóan ez nem különösebben érdekelte az egyébként gyönyörű színésznőt, bizonyítva, hogy nem tartozik  tökéletességet kényszeresen hajszoló hollywoodi celebmacák közé.

Ezt is szeretjük