Jennifer Lopez alakjavító bugyit hord

Kínos fotók!

Jennifer Lopezt természetes szépségnek tartják, de úgy tűnik, még egy hozzá hasonlónak is szüksége van némi segítségre.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mint ahogy azt a szépséges sztároktól megszokhattuk, Jennifer Lopez élete sem csak annyiból áll, hogy eljátszik egy filmszerepet, illetve előadja legújabb dalát. Hiszen a sztárságért nap mint nap meg kell küzdeni, és ehhez bizony hozzátartoznak az interjúk és a magazinfotózások is.

No, nem mintha egy nő, különösen a híresebbik fajtából, olyan nagyon bánná, ha a Vogue kérné föl egy szexis fotósorozat erejéig! Mint ahogy történt ez legutóbb a dögös dívával, aki a hírek szerint hamarosan az olasz kiadás lapjairól mosolyog majd az olvasókra.

Újra ringben

Persze a megszokott, hangulatos és szexi képek nem készülnek el csak úgy maguktól, gondos elő- és utómunkálatok eredményeképpen születnek. Így hát még egy olyan közkedvelt hölgy, mint a negyvenéves sztármami is kénytelen fürdőköpenyben ücsörögve, kávét szürcsölve várni, amíg a fényeket és a hátteret beállítják.

Ám a lesifotósok még ezekben az unatkozós pillanatokban sem tétlenkednek. Meg is örökítették szorgosan Jennifer Lopez minden mozdulatát, az sms-ezéstől a menedzserével való diskurzusig. Bizonyára arra hajtottak, hogy egy ilyen laza helyzetben esetleg még a külsőségekre máskülönben rendkívül ügyelő sztár is jobban elfeledkezik a pózolásról, és megmutatja emberi oldalát.

Kiderült a turpisság

És milyen igazuk volt! A sok érdektelenül hétköznapi tengés-lengés közepette sikerült leleplezniük a bombázó híresség nem is olyan apró titkát: egy jókora alakszorító nadrágot, mely arra hivatott, hogy a hölgyek hasát és fenéktájékát feszesebbé varázsolja.

A legismertebb sztárok bikiniben

Nézegess képeket!

Elolvasom

Mindenesetre megnyugtató érzés, hogy még egy ilyen szexis csillag is efféle trükkökhöz folyamodik - és az külön dícséretes, hogy inkább a nadrágot választja a plasztikai sebészhez való rohangálás helyett.

Jennifer Lopez egyébként a két évvel ezelőtti szülés után - 2008 februárjában adott életet ikreinek - idén teljes erőbedobással készül a visszatérésre mind a zenei, mind a filmes fronton.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

2010 áprilisában jelenik meg hetedik stúdióalbuma, a Love?, és ugyancsak ebben a hónapban kerül a mozikba a Back-up Plan című vígjáték Lopez főszereplésével. Emellett két most futó sorozatban - Glee, Így jártam anyátokkal - is felbukkan a közeljövőben epizódszereplőként.

Ezt is szeretjük