Bikinis fotók! Jennifer Aniston 41 évesen is büszke testére

Jennifer Aniston remekül karbantartja a testét, így aztán 40 fölött sem kell szégyenkeznie a strandon.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Valljuk be, azért a legtöbb hétköznapi negyvenes nő jól meggondolja, mielőtt bikinibe bújik, hiszen nem mindenkinek van energiája rendszeresen az edzőteremben izzadni, illetve a táplálkozásra is szigorúan odafigyelni.

Így aztán egy-két pluszkiló még annál is felugrik a hideg-rideg téli időszakban, aki egyébként igyekszik adni magára. No de Jennifer Aniston azért már régóta nem számít hétköznapi nőnek - bármennyire is képes még mindig a bájos szomszédlányt megjeleníteni a vásznon.

Odafigyel magára

A Jóbarátok sorozat, és főként Brad Pitt-tel való házassága révén szupersztári státuszba emelkedett színésznőnek már-már kötelessége jól kinézni, végső soron ebből él.

Nem véletlenül sikerül a lesifotósoknak lekapni kocogás közben, és hát különféle fogyókúráiról is rendszeresen felröppennek a hírek. Legutóbb például az a pletyka terjedt el róla, hogy bébikajákkal igyekszik diétázni - amit azonban hamarosan maga az érintett cáfolt meg.

- Szerintem normálisan eszem, és edzek is mellette, de nem éheztetem magam semmiféle extrém módon. Ráadásul a kávémról és a pohár boromról senki kedvéért nem mondanék le! - nyilatkozta.

Nincs szégyellnivalója

Azt azonban nem tagadja: amint megtudta, hogy egy huszonéves leányzóval - Brooklyn Decker mindössze 23 éves - szerepel majd együtt a Just Go For It című filmben, még őrültebb edzéstervre váltott, személyi edzőjét, Mandy Ingbert pedig a hawaii forgatásokra is magával vitte.

A legismertebb sztárok bikiniben

Nézegess képeket!

Elolvasom

Mindenesetre a keleti harcművészetekkel, jógával és futással kombinált edzés bevált, a színésznő ugyanis a rózsaszín bikinis fotókat elnézve remek formában van - és igazán nincs mit szégyellnie, még akkor sem, ha feleannyi idős kolléganőkkel hozza össze a sors a vásznon.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A Just Go For It egyébként ismét egy romantikus vígjáték, ahogy azt Jennifer Anistontól megszokhattuk. Rajta kívül egyebek közt a már említett Brooklyn Decker, valamint Adam Sandler játszanak benne.

Ezt is szeretjük