"Nagyobb az érdeklődés" Janicsák Vecát bátrabban leszólítják a férfiak?

Janicsák Veca inkább a karrierjére koncentrál, és vegyes érzelmekkel fogadja a pasik érdeklődését.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A tehetségkutatók egymás sarkát tapossák, a sorozatban előkerült ifjú tehetségek közül azonban csak párnak sikerül valóban megvetnie a lábát a magyar zenei életben vagy a színpadi világban.

Az X-Faktor felfedezettjét, Janicsák Vecát is szárnyára kapta a hírnév, nemrég megválasztották az év legjobb női előadójának, és megjelent új dala is.

Igyekszik megbirkózni az új helyzettel

A kezdeti sikerek nyilván nagyon reménykeltőek, de a Fél Kettő műsorvezetője arra is kíváncsi volt, vannak-e hátrányai a hirtelen jött népszerűségnek. Veca elmondta, hogy, bár fenekestül felfordult az élete, ő nem érzi magán a változást. Sőt, még inkább értékeli mindazt, amit elért, és azt a sok jót, amit ezzel a versennyel kapott.

- Nagyon sokat tanultam ebből az egészből, például türelmet. Ez egy teljesen új helyzet, de igyekszem vele megbirkózni - vallotta be Veca.

Ami a munkát illeti, különösen szerencsésnek érzi magát, amiért zenész családból származik - édesapja Janicsák István énekes -, helyben van a csapata, vagyis szeretteivel közösen készíti új zenei anyagát.

- A nővéremmel mindig is nagyon közel voltunk egymáshoz, de mostanra kicsit másmilyen lett a kapcsolatunk, mert most együtt is dolgozunk. De ez nagyon jó! - fejtette ki az énekesnő.

Munka vagy szerelem?

Ami magánéletét illeti, a csinos előadó szűkszavúan fogalmaz, azt azonban lehet tudni, hogy jelenleg egyedülálló, ugyanakkor el tudja képzelni, hogy a feszített munkatempó mellett is jutna ideje a szerelemre.

A 2011-es Glamour-gála legdögösebb sztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Jelentkezőkből nincs is hiány, de Veca óvatosan kezeli a közeledéseket, úgy látja, mióta ismertebb lett, megváltozott a férfiak viselkedése és érdeklődése.

- Bizonyos körökben nagyobb az érdeklődés, másokban pedig kevesebb. Azok a fiúk, akik eddig közelebb álltak hozzám, valahogy nem mernek próbálkozni, az idegenek viszont, akikkel csak úgy összefutok valami rendezvényen, bátran odajönnek hozzám - mesélte Veca.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Az énekesnő egyébként - sok előadóval ellentétben - törekszik rá, hogy saját maga öntse szövegbe érzéseit, így Vecánál nem ritka, hogy dalt szerez, vagy szöveget ír. Első önálló dala, a Kék angyal is így született, de a fiatal előadó ezen kívül is szeret írogatni - ahogy ő fogalmaz - verseket vagy akár fantasy-történeteket.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bálint.

Ezt is szeretjük