Alig egy évig bírták! Hát ezért adta be a válópert a közkedvelt sorozat sztárja

Jaime Pressly 2009 szeptemberében ment férjhez, de tavaly decemberben már el is költözött párjától.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sok nő azt gondolja, hogy ha rátalál egy jóképű és gazdag fickóra, akkor máris megoldódnak a gondjai, és boldogan él, amíg meg nem hal. Ha pedig még híres is a pasas, akkor csak jól sülhetnek el a dolgok.

Persze ez egyáltalán nincs így, mint ahogy Jaime Pressly, A nevem Earl népszerű sztárjának példája is mutatja.

16 hónapig bírták

A 33 éves színésznőt 2009 júliusában jegyezte el  Simran Singh ügyvéd, majd néhány hónap múlva egybe is keltek.

Akkor még úgy tűnt, a férfi nemcsak remek férje lesz majd, de a színésznő előző házasságából született kisfiával is megtalálja a hangot.

Most azonban kiderült, kicsit elhamarokodottan járultak oltár elé: a RadarOnline értesülései szerint Jaime tavaly decemberben végett vetett a kapcsolatuknak.

- Azt hiszem, túl gyorsan történt minden. Simran első pillantásra kellemes társaságnak látszott, de később előbukkant valódi, arrogáns természete. A pasi egy igazi egoista, aki hajlamos másban keresni a hibát, így aztán minden apróságon összeveszett Jaime-vel - állítja egy bennfentes.

Még az ág is húzza

Akárhogy is történt, az tény, hogy Jaime és Simran különköltöztek, és a színésznő csak azon aggódik, hogy hároméves kisfia, Dezi-James az egész hercehurcából a lehető legkevesebbet észlelje.

Minden idők legkedveltebb sorozatai

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Jaime nem akar a kicsinek csalódást okozni, számára most a gyermeke jóléte a legfontosabb - fűzte hozzá a meg nem nevezett forrás.

Jaime Presslynek egyébként nem ez az egyetlen gondja: állítólag súlyos anyagi gondokkal küzd, több, mint 600 ezer dollárral tartozik az adóhatóságoknak. És ha ez mind nem elég, év elején alkoholt találtak a vérében egy rutinellenőrzés során a rendőrök, így február elején meg kell majd jelennie az ügyben a bíróságon.

Ezt is szeretjük