Ilyen volt, ilyen lett: Bíró Ica

Bíró Ica 50 fölött is aktív, bizonyított már modellként, belekóstolt a zenébe, mostanában pedig a képernyőn láthatjuk.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bíró Ica 1957.május 30-án Borúzs Ilonaként látta meg a napvilágot Budapesten. Az általános iskola után tanulmányait egy ruhaipari szakközépiskolában folytatta, akkoriban ugyanis divattervezőnek készült.

A szerelem egészen fiatalon, 16 éves korában talált rá, ekkor ismerte meg Bíró Antalt, akivel egy év múlva össze is házasodtak.

Hat és fél évet töltöttek együtt, Ica pedig azóta is viseli első férje nevét, aki 2007-ben, 51 éves korában halt meg egy tragikus balesetben.

Modellként kezdte

Szépségét kihasználva a nyolcvanas, kilencvenes években a modellkedés felé kacsingatott, sikereket ért el a kifutón, mosolyát pedig címlapokon, posztereken, naptárakban láthatta a magyar közönség – szerepelt például a nagy sikerű Ez a divat magazin címlapján is.

Karrierje csúcsán, 1985-ben született meg második férjétől, Berky Gyulától lánya, Brigitta, ám Ica a gyereknevelés mellett a zene világába is belekóstolt. 1990-ben a Pokolgép zenekar közreműködésével megjelent Metál Lady című albuma. Harmadik férjét, Trunkos Andrást is a zene kapcsán ismerte meg, ám ennek a frigynek is válás lett a vége.

50 fölött is bombázó

A szőke sztár mindig is ügyelt a külsejére, mellyel komolyabban akkor kezdett foglalkozni, amikor szülése után maradt rajta némi súlyfölösleg. Mozgásprogramjával aztán nem csupán saját magát sikerült újra csúcsformába hoznia, alakformáló videói az egész országban nagy népszerűségnek örvendtek és szépségstúdióját is sokan látogatták.

A legdögösebb magyar sztármamik

Nézegess képeket!

Elolvasom

Sokoldalúságát bizonyítja, hogy a kifutó, a zene és a torna után a színpadon is bizonyítja tehetségét, 2002 óta ugyanis a Ruttkai Éva Színházban szórakoztatja a nagyérdeműt, de 2010 tavaszán újra felbukkant a Barátok közt epizódjaiban is.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Szinte hihetetlen, hogy Bíró Ica idén tölti 53. évét, fantasztikus alakját akár a huszonévesek is megirigyelhetik. Mindazonáltal a szőke bombázó keresi az igazit, otthonát kutyájával, a kis Yodával osztja meg.

Fotók: biroica.hu

Ezt is szeretjük