Nyálas szépfiúból szívdöglesztő pasivá érett a Beverly Hills sztárja

A Steve Sanderst alakító Ian Ziering igazán dögös pasivá érett az évek során.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hihetetlen, de a Beverly Hills 90210 Steve Sandersét alakító Ian Ziering idén lett 46 éves.

Annyi biztos, hogy a jóképű színésznek csak előnyére vált az eltelt néhány évtized, hiszen férfiasabb, mint valaha.

Örökre Steve Sanders marad

Ian Ziering legismertebb szerepét 26 éves korában, 1990-ben kapta meg a Beverly Hills 90210 című sorozatban, ahol tíz évig alakította Steve Sanderst, az elkényeztetett hollywoodi fiúcskát.

Ugyan a sikersorozat ismertté tette, ám a karrierjét nem nagyon lendítette meg: a széria befejezése után csak néhány kisebb költségvetésű filmben szerepelt.

Emellett felbukkant a Melrose Place-ben, nemrégiben pedig a New York-i helyszínelők egyik epizódjában is, valamint megmutatta tánctudását az ABC csatorna Dancing with the Stars című műsorában.

Bár a pályafutása a Beverly Hills idejében volt a csúcspontján, legalább a magánéletével maradéktalanul elégedett.

Megtalálta az igazit

Ian a sorozat forgatása alatt ismerkedett meg Nikki Schieler playmate-tel, akivel 1997-ben össze is házasodtak. Sajnos a frigy nem volt hosszú életű, ugyanis 2002-ben kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva elváltak.

A kilencvenes évek legkedveltebb sztárjai most

Nézegess képeket!

Elolvasom

A szőke színész 2009 májusában ismerkedett meg Erin Ludwig ápolónővel, akit 2010 februárjában eljegyzett. Ez év májusában tartották az esküvőt Newport Beach-en, egy csodálatos szabadtéri zsidó szertartás keretein belül. 

- Házasnak lenni fantasztikus! Csodálatos nászutunk volt Mexikóban, imádtam minden percét. Amikor a megfelelő emberrel kötöd össze az életedet, minden olyan egyszerű, mégis gyönyörű - mesélte a színész a People magazinnak.

Az esküvőn egyébként feltűntek a Beverly Hills 90210-ből jól ismert arcok is. Ott volt Jason Priestley és felesége, Jennie Garth, valamint Brian Austin Green és párja, Megan Fox is.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A pár alig néhány hónappal az esküvő után újabb örömhírrel örvendeztette meg a rajongókat. Októberben bejelentették, hogy első kisbabájukat várják 2011 áprilisára. Azóta az is kiderült, hogy Ian és Erin első gyermeke kislány lesz.

Ezt is szeretjük