51 évesen lett apa! Hugh Grantnek ettől a kínai nőtől született gyereke

Hugh Grant kislánya már öthetes. A kicsi édesanyja a színész 19 évvel fiatalabb exbarátnője.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hollywoodban nem ritka, hogy egy-egy színésznő 40 felett vállal gyereket, elég csak a bombázó Halle Berryre gondolni, aki 41 évesen lett anya.

A férfiaknál még inkább kitolódhat a gyermekvállalás, a sztárvilágban több olyan szívtipró is akad, aki 50 vagy akár 60 fölött ért meg az apaságra.

Kislánya született

Bár filmjei mellett Hugh Grant korábban főleg drog- és szexbotrányairól volt híres, úgy tűnik, 51 évesen ő is elérkezettnek látta az időt, hogy  beálljon a sztárapukák sorába.

A napokban került nyilvánosságra a hír, hogy korábbi barátnőjétől, Tinglan Hong színésznőtől kislánya született - a csöppség már öthetes, és a Sophie nevet kapta.

Grant szóvivője meglehetősen szűkszavúan nyilatkozott a baba érkezéséről, ám annyit tudni lehet, hogy a pici császármetszéssel jött a világra egy londoni kórházban.

A színész még január elején melegedett össze a nála 19 évvel fiatalabb anyával, csupán egy röpke románc erejéig.

Örül, hogy apa lett

Mindenesetre ez elég volt ahhoz, hogy megfoganjon a bébi, akit ugyan nem terveztek, ám érkezését mindketten nagy örömmel fogadták, a szülők között pedig baráti a kapcsolat a szóvivő szerint.

Minden idők legszexisebb színészei

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük