Ezt hallgasd meg! Az X-Faktor eddigi legkeményebb kritikáját kapta Dominika

Hugai Dominika Szávát egyáltalán nem kímélték a mentorok.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szombaton került sor az X-Faktor második szériájának negyedik válogatójára, ahol bizony többeknek is sikerült alaposan kikészíteniük tehetségtelen produkcióikkal a mentorokat.

Hugai Dominika Száva is a fellépők között volt, aki kétségkívül nagy vehemenciával vágott bele előadásába, de a szigorú ítészek végül nem kegyelmeztek neki.

Önmagát szerette volna megvalósítani

- Szeretném önmagamat megvalósítani, és úgy érzem, hogy a zene erre képes - mondta a 17 éves bátonyterenyei lány, mielőtt énekelni kezdett volna, produkcióját pedig kemény szavakkal illette a zsűri.

Az énektudás híján színpadra lépő versenyzők produkciója nem minden esetben élvezhetetlen, de ha valaki elszántan erőlteti a torkát, és elhiszi magáról, hogy helye van az énekesek között, akkor már a mentorok sem tudnak nevetni.

A fiatal lány saját bevallása szerint énektanára biztatására érkezett az X-Faktorba, de mielőtt távozott volna, megkapta Geszti Péter legindulatosabb értékelését, ami valaha elhagyta a mentor száját.

"Felszántottad a színpadot"

- Felszántottad a színpadot, kerti munkának jó volt, ami jó, az jó, de mondjuk ki, ez szar volt - összegezte véleményét a kimerült Geszti Péter, aki idegesen még fel is pattant a székéből.

Az X-Faktor kulisszatitkai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Malek Miklós pedig csak annyit tudott hozzáfűzni, hogy Dominika küldje el hozzájuk az énektanárát, majd ők elbeszélgetnek vele, vele ugyanis semmi baj nincsen, de az énektanárával annál több.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Nem meglepő tehát, hogy Hugai Dominika Száva végül csalódottan távozott a színpadról - a mentorok véleménye szerint most szembesült életében először azzal, hogy egyáltalán nem tehetséges az éneklésben.

Ezt is szeretjük