Zsírleszívás után még rusnyább Heidi Montag combja

Heidi Montagon tíz szépészeti beavatkozást hajtottak végre, ennek ellenére combja durván narancsbőrös.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mi is beszámoltunk róla, hogy Heidi Montag a közelmúltban tíz plasztikai beavatkozáson esett át egyetlen nap leforgása alatt - ennek ellenére nem mondhatja el magáról, hogy tökéletes testtel rendelkezik.

A 23 éves amerikai celebmacát ugyanis a közelmúltban egy Los Angeles-i forgatáson kapták lencsevégre, ahol vesztére egy falatnyi rövidnadrágot viselt. Ennek köszönhetően pedig bárki szemügyre vehette narancsbőrét, amely elcsúfította a combját.

Ebben talán közrejátszhatott az, hogy a szépészeti beavatkozások során többek között zsírleszívást hajtottak végre combja mindkét felén.

Ám ismerve Montag hozzáállását, nem volna meglepő, ha máris a sebészéhez rohanna, hogy javítsa ki a feltűnő szépséghibát.

Sose érezte magát ennyire szexisnek

- Szeretem a testem. Egy kicsit még törékeny vagyok, de sosem éreztem magam ilyen szexisnek és gyönyörűnek. Nem hittem volna, hogy ennyi önbizalmat szerezhetek.

Saját magam feljavított változatát látom a tükörben, egy új arcot, és nagyon izgulok, amikor a világ meglát engem, az igazi valómat - nyilatkozta a The Hills című sorozat sztárja a tízrészes plasztikáztatás után.

Heidi Montag testének szinte valamennyi részén dolgoztak az orvosok, a nyakától a fenekéig. Nem ez volt az első eset azonban, hogy a népszerű valóságshow sztárja a műtéti úton történő megszépülés mellett döntött - 21 éves korában ugyanis kollagénnel tölttette fel ajkait, faragtak az orrán, illetve A-kosaras melleit 32 C-kosaras méretűre fújták fel.

Haszontalan celebmacák

Nézegess képeket!

Elolvasom

Férje durván kiakadt

Mindeközben férjét, Spencer Prattet kizárták a The Hills stábjából, miután elveszítette az önuralmát az egyik forgatáson. Az eset pontos körülményei nem ismeretesek, ám a US Weekly értesülései szerint az egyik producer kért valamit a 26 éves sztártól, aki megtagadta azt. Ezek után szabadultak el durván az indulatok.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Pratt végül olcsón megúszta. Eredetileg ugyanis ki akarták rúgni a The Hillsből, ám végül kompromisszumot kötött a készítőkkel, büntetése pedig hat hét eltiltás és otthoni dühterápia lett, hogy véletlenül se forduljon elő többet ilyesmi.
Ezt is szeretjük