Az idő őt is utolérte! Ilyen elnyűtt még sose volt az ismert sorozatsztárt

Heather Locklear többször is kés alá feküdt, de a ráncok és a zűrös életvitel őt sem kímélték.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Heather Lockleart akkor kapták lencsevégre, amint megérkezett a Pelican Hill Resortba a kaliforniai Newport Beach-en.

A népszerű amerikai színésznőnek sikerült alaposan megdöbbentenie a közvéleményt megjelenésével, ugyanis feltűnően megöregedett.

Alaposan megcsúnyult

Érdemes összehasonlítani ezt a képét egy két évvel ezelőtti, jótékonysági rendezvényen készült fotóval, a különbség ugyanis egészen megdöbbentő.

A 49 éves Locklear tépett hajával és felpüffedt, elnyűtt arcával már nem az a középkorú szépség, akinek eddig ismertük.

Elképzelhető, hogy a stressz csak most kezd megmutatkozni a külsején. A Melrose Place sztárja ugyanis az elmúlt évek során többnyire botrányaival, nem pedig alakításaival hívta fel magára a figyelmet.

2010 áprilisában például azért tartóztatták le, mert gépkocsijával elsodort egy parkolni tilos táblát, a helyszínen pedig megtalálták autója néhány darabját.

Többször volt elvonón

Az ügyet végül megúszta, mivel azt állította, hogy habár a kocsi az övé, nem tudja, ki vezette aznap. Ennek ellenére a baleset után elvonóra ment gyógyszerfüggősége miatt.

A legismertebb sztárok bikiniben

Nézegess képeket!

Elolvasom

Nem ez volt az első ilyen alkalom, 2008-ban ugyanis - miután orvosa felhívta a rendőrséget, hogy Locklear öngyilkosságot akar elkövetni - már járt elvonón, akkor hivatalosan kimerültség és depresszió miatt.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ugyanezen év szeptemberében pedig ittas vezetés miatt tartóztatták le, amiért három év próbaidőre és pénzbírságra ítélték. Locklear azóta látványosan összeszedte magát, 2011-ben He Loves Me címmel még új filmet is forgat.

Ezt is szeretjük