Dögös szőke bombázó Havas Henrik lánya

Havas Henrik lánya, Nikolett elragadó szépség, aki kiadót alapított, amely például édesapja új könyveit is gondozza.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Havas Henrik saját elmondása szerint a legismertebb magyar médiaszemélyiség, akit a hazai lakosság 97%-a ismer - ezzel az állítással pedig nem vitatkozhatunk.

havas-henrik-lanya
Fotó: Europress

De tegyük hozzá, hogy ezzel együtt ő az egyik legellentmondásosabb híresség is, akit őszinte, szókimondó stílusáért legalább annyian nem szeretnek, mint ahányan emiatt imádják.

A magánélet: tabu

A 61 éves újságíró, műsorvezető és egyetemi tanár immáron közel negyven éve él boldog házasságban, számára pedig csak egyetlen tabu létezik: a magánélet - ami véleménye szerint nem tartozik a nyilvánosságra.

Éppen ezért nem is meglepő, hogy Havas Henrik többnyire nem, illetve csak szűkszavúan mesél családjáról. Felesége például nem is engedi, hogy lefotózzák, és interjút sem ad.

Lánya kiadót alapított

A büszke nagypapa lánya, Nikolett - akit nem sokszor látni a rendezvényeken - az elmúlt évek során igazán dögös bombázóvá érett, és 2006-ban megalapította a Havas Kiadót.

A legnépszerűbb magyar sorozatszínésznők

Nézegess képeket!

Elolvasom

A Heti Hetes sztárja természetesen nemcsak gyermekeiért, hanem unokáiért is odavan, akikkel igyekszik minél több időt tölteni. Egy interjújában elárulta, hogy a három lány után nagyon szeretett volna egy fiúunokát is - vágya végül teljesült.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ami pedig az ajándékozást illeti, Havas nem titkolta el, hogy nem fél meglepni szeretteit drágább dolgokkal: volt, aki laptopot, volt, aki digitális fényképezőgépet kapott, feleségének pedig egy kabriót vett.

Ezt is szeretjük