40 fölött is bevállalja! Átlátszóban ment randizni Halle Berry

Halle Berryt legutóbb egy igencsak szellős pólóban kapták lencsevégre a lesifotósok.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Halle Berryt bizonyára nagyon sok nő irigyli szerte a világon, hiszen a hollywoodi színésznő 44 évesen jobb formában van, mint valaha.

Míg egyes nők órákat töltenek azzal, hogy szalonképessé varázsolják magukat negyven fölött, addig az Oscar-díjas sztár egyszerű farmerban és pólóban is remekül néz ki.

Természetes szépség

És láthatólag még a sminkeléssel sem bajlódja agyon magát, ennek ellenére mégis mindig irigylésre méltóan dögös.

Nem csoda, hogy bár alig szakított a szexi férfimodellel, Gabriel Aubryval, máris új pasi tűnt fel a láthatáron, akivel egyre több időt tölt együtt.

A jelenlegi lovag nem más, mint Kylie Minogue exe, Olivier Martinez, akivel közös filmjük, a Dark Tide forgatásán melegedett össze.

Legutóbb például a malibui Taverna Tony's éttermében ebédeltek egymás társaságában, bár láthatólag igyekeztek nem magukra irányítani a lesifotósok figyelmét.

Meghitten pusmogtak

Persze Halle Berrynek ez lehetetlennek tűnő vállalkozás, hiszen amikor végiglejtett átlátszó szürke felsőjében és falatnyi farmersortjában az utcán, minden szem rászegeződött.

16 buja színésznő, aki mindent megmutatott

Nézegess képeket!

Elolvasom

Mindenesetre, bár a családias étterem teraszán ülve meghitten pusmogtak, viselkedésük sokkal higgadtabbnak tűnt, mint nemrégiben Párizsban.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A szerelem városában ugyanis úgy viselkedtek, mint a kamaszok: kézen fogva andalogtak, és amikor azt hitték, senki sem látja őket, forró csókot váltottak az utcán.

Ezt is szeretjük