"Kellemes, de nem elég" Hajszálon múlt az X-Faktor versenyzőjének sorsa

Gyurcsík Tibor előadása nehezen indult, de végül meggyőzte a zsűrit.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Múlt héten szombaton este került sor az X-Faktor második szériájának harmadik válogatójára, ahol néhány tehetséges jelentkezőnek megint sikerült lenyűgöznie produkciójával a zsűrit.

A fellépők között volt Gyurcsík Tibor is, aki nem titkolta el, hogy korábban még a szülei előtt sem mert énekelni, most mégis úgy döntött, hogy szerencsét próbál az RTL Klub népszerű tehetségkutató műsorában.

Nem akarok hobbiénekes lenni

- Azért jelentkeztem az X-Faktorba, hogy ne csak hobbiénekes legyek otthon, aki egyedül a számítógép előtt énekel, hanem énekelhessek másoknak is - mondta a 24 éves fiatalember a színpadra lépése előtt.

Tibor a Pókember című rajzfilmsorozat betétdalát énekelte el, a választás kapcsán Nagy Feró pedig kissé cinikusan megkérdezte, hogy szerinte ez elég lesz-e az X-Faktorhoz, mire ő csak annyit válaszolt, hogy pontosan.

A gépészmérnökként dolgozó versenyző előadása kicsit nehezen indult, de, mire a dal végére ért, nemcsak a közönséget, hanem a szigorú mentorokat is sikerült meggyőznie tehetségéről.

Érezték, ahogy kínlódik

Nagy Feró nem rejtette véka alá, miszerint az elején érezte, ahogyan Tibor kínlódik a swinggel, a végén mégis olyan jól jött ki belőle, hogy még ő is tapsolt, pedig ez nála nagyon ritka cselekedetnek számít.

- Az elején én is úgy éreztem, mint Feró, hogy kellemesen énekelgetsz, de ez nem túl sok, viszont belejöttél és meggyőztél - vette át a szót Malek Miklós, akit röviddel ezután sikerült alaposan meglepnie a dunaszerdahelyi fiatalembernek.

Malek Miklós ugyanis azt gyanította, hogy Gyurcsík Tibor klasszikus éneket tanult, mire szerényen bevallotta, hogy egyáltalán nem tanult énekelni, amit hatalmas tapsviharral fogadott a közönség.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

A mentorok természetesen hangsúlyozták, hogy mindenképpen tanulnia kell majd énekelni, ettől függetlenül pedig négy határozott igennel jutatták tovább Gyurcsík Tibort.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence.

Ezt is szeretjük