Ledobta a kötött kardigánt! Ilyen dögösnek még nem láttad a Barátok közt Gizikéjét

Gyebnár Csekka Giziként nem visel estélyit a Barátok köztben.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nemcsak hazánkban, de az egész világon jellemző, hogy egy színész lehet bármilyen tehetséges, akkor ismeri meg igazán a nagyközönség, ha bekerül egy népszerű sorozatba.

Persze érthető - míg színházba viszonylag kevesen jutnak el, addig például a Barátok köztöt bárki nézheti a televízióban. Mindenesetre az RTL Klub szappanoperájának köszönhetően mára az egész ország megjegyezte Gyebnár Csekka nevét, aki Vili bácsi kedvesét, a kotnyeles Gizikét alakítja.

Nem sokban hasonlítanak

Bár a karakter 2008 óta időről időre felbukkant mint Bartha Zsolt lányának, Lindának az édesanyja, 2010-től be is költözött a Mátyás király térre.

Az örökké kíváncsiskodó, korábban alkoholproblémákkal küzdő és kissé ízléstelenül öltözködő karakternek nem sok közös tulajdonsága van az őt megformáló 36 éves színésznővel.

Akik hallották már nyilatkozni, azok tudják, Gyebnár Csekka a valóságban egyáltalán nem harsány, a bort sem szereti, ráadásul a ruháit sokkal jobban megválogatja, mint az általa játszott asszony.

Elég csak megnézni dögös bíborszínű estélyijében, ahogy a Story-gálán is megjelent, hogy az ember ezt belássa.

Rátalált a szerelemre

Ugyanakkor bármilyen rémes is olykor Gizike, a sztár bevallása szerint az első pillanattól örült, hogy megkeresték a szereppel.

- Amikor megkaptam Bokros Gizi szerepét, a legtöbb kollégám egyből azzal ijesztgetett, hogy majd nem fognak szeretni az emberek, de nekem csak az jutott eszembe, hogy jaj, de jó, mivel szerintem Gizi érdekes, különös figura - árulta el a színésznő korábban a Reggeli stúdiójában.

A Barátok közt színésznői

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ám egy dologban azért mégiscsak hasonlítanak: mindketten rátaláltak a szerelemre. A Barátok közt rajongóinak nem újdonság a hír, hogy Gizike Vili bácsival bútorozott össze. Azt azonban már kevesebben tudják, hogy Gyebnár Csekka is megismerte a nagy Őt.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a nemi egyenlőtlenség és a toxikus maszkulinitás jelenségéről beszélgettünk. Mi a különbség a férfiség és a férfiasság között? Mi számít toxikus maszkulinitásnak, miért alakult ki, és vajon köze van-e a Metoo mozgalomhoz? Miért van annyira kevés női vezető, és miért csak férfias személyiségű nők kerülnek vezetői pozícióba? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a válaszokat Szél Dávid pszichológus, Leszkovszki Máté újságíró, és Pintér Ada.

Promóció

Egy félresikerült házasság után öt évig élt egyedül, mígnem 2009 nyarán megismerkedett Istvánnal, és azóta szerelmesebb, mint valaha. Állítólag annyira komoly a kapcsolatuk, hogy talán még a közös utódra sem kell sokat várni!

Fotó: baratok.hu

Ezt is szeretjük