Már bánja, hogy egy ország Lindája volt? Görbe Nóra keserű vallomást tett

Görbe Nóra számot vetett több mint három évtizedes karrierjével.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy igazán ismert és óriási népszerűségnek örvendő szerep miatt akár egy egész életre is beskatulyázhatják a színészeket, ami szerteágazó és sokrétű életművek esetében különösen bántó tud lenni.

Görbe Nóra például rengeteg színházi előadásban és tévé-, illetve játékfilmben szerepelt már több mint 30 éve tartó pályafutása során, ennek ellenére a nézők leginkább a Linda című sorozat kapcsán emlékeznek rá.

Elhangzott az emblematikus kiáltás is

Az 54 éves színésznővel a közelmúltban az Aktív készített egy interjút, ahol többek között számot vetett karrierjével, sőt, mi több, nosztalgiából ismét felhúzta karateruháját, és a híres harci kiáltás is újra elhangzott.

- Minden más eltörpült a Linda mellett, tehát amikor megkérnek engem, hogy írjam össze, miket játszottam, hát én olyan sok mindenben játszottam, és aztán mintha az mind-mind nem lenne, csak ez az egy sorozat - árulta el.

Nem titkolta el, hogy habár eleinte nagyon örült az ismertségnek és népszerűségnek, idővel mégis sok lett neki ez az egész, ami miatt úgy érzi, hogy nem is igazán tud másban megnyilvánulni.

"Nem tudok másban megnyilvánulni"

- Nekem egy idő után ez sok lett, hogyha tényleg csak ez van, akkor nem tudok másban megnyilvánulni - osztotta meg érzéseit a nézőkkel, majd hozzátette, hogy manapság egyáltalán nem egyszerű a színészeknek.

Gyönyörű magyar színésznők 50 fölött

Nézegess képeket!

Elolvasom

Véleménye szerint ugyanis ha valaki színészként a képernyőn szeretné viszontlátni magát, akkor nincs nagyon más lehetősége, mint hogy műsorokban beszélget vagy főz, illetve ügyességi vetélkedőkön vesz részt.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

- Időről időre azért ez a sorozat a képernyőre varázsol engem, de azt nem mondhatnám, hogy a ma készülő mozifilmekben vagy más produkciókban olyan értelemben számolnának velem, mint azokban az években - mondta.

Ezt is szeretjük