Különköltözött férjétől Gór Nagy Mária

Már nyugodtan mesélt róla

Gór Nagy Mária nemrégiben az RTL Klub Reggeli című műsorában mesélt házasságának válságáról.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gór Nagy Mária és Gulyás Buda majd’ három évtizede tartó házasságát sokan irigyléssel szemlélik, hiszen kevés az ennyire kiegyensúlyozott pár, különösen a sztárok világában.

Ám bármennyire is úgy tűnik, nekik minden erőlködés nélkül sikerül, az igazság ennél bonyolultabb.

Mint a 63 éves színésznő - annak idején láthattuk a Szomszédokban és A pogány Madonnában is - a minap az RTL Klub Reggeli című műsorában elmesélte, néhány éve megélték férjével kapcsolatuk mélypontját, és fél évig külön is éltek egymástól.

Nem sokan tudtak róla

A válság - melyről csupán a legközelebbi családtagjaik tudtak - azután következett be, hogy Mária elveszítette édesanyját, ráadásul huszonéves fia bejelentette, babát várnak kedvesével.

Bár a sztár most már imádja az unokáját, akkoriban hatalmas problémaként élte meg a váratlan eseményeket, és elképzelni sem tudta, miként boldogul majd fia családapaként.

Mindezek hatására, ahogy ő mondja, egészen elviselhetetlenné vált otthon: mindenen képes volt veszekedni a párjával, aki egyébként a nyugalom szobra.

Fél évig tartott

Végezetül úgy döntött, legjobb lesz, ha kicsit félrevonul, hogy nyugodt körülmények között tudja rendszerezni gondolatait és érzéseit. Fél évébe került, míg rájött, hogy egyszerűen nem tud Buda nélkül élni, és belepusztul, ha nem mehet vissza hozzá.

Közkedvelt magyar sztárok és párjaik

Nézegess képeket!

Elolvasom

Azóta a korábbiaknál is nagyobb harmóniában élnek, hiszen most már biztosan tudják, milyen lenne egymás nélkül. Gór Nagy Mária szerint már-már giccses a kapcsolatuk: még ennyi év elteltével is szeretnek kézen fogva sétálni, de nemcsak a magánéletben, hanem a munkában is igazi társak.

Ilyen tapasztalatok birtokában a színésznő és a GNM Színitanoda alapítója meg is fogalmazta a boldog és tartós házasság titkát: úgy véli, mindig a nő kezében van az irányítás, ezért egy igazi asszonynak nem szabad elhanyagolnia magát.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Ugyanakkor arra is figyelnie kell, hogy ne tekintse férjét egy bútordarabnak, aki most már mindig mellette lesz - inkább egy olyan férfinak, akiért nap mint nap meg kell, és érdemes is küzdeni.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük