Gombos Edina anyatigrisként küzd családja boldogságáért

Gombos Edina azon dolgozik, hogy összehozza férje szüleinek magyarországi látogatását.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gombos Edina 2004 februárjában ismerkedett meg egy kubai forgatáson a jóképű Alberto Costafredával, a fiatal férfi pedig annyira megtetszett a műsorvezetőnek, hogy egy évvel később Budapesten össze is házasodtak.

Teljesen érthető, hogy Alberto nem tudott ellenállni Edina szépségének, intelligenciájának és személyiségének, ám boldogságuk érdekében a férfinak egy nagyon komoly döntést kellett meghoznia.

Hiányoznak neki a szülei

Costafreda ugyanis elhagyta szülőhazáját felesége kedvéért, ennek az elhatározásnak pedig csak most, évek múlva kezdenek kiütközni a kellemetlen következményei: Albertónak ugyanis nagyon hiányoznak a szülei.

A házaspárnak 2008. október 22-én született meg első közös gyermeke, a tündéri Miranda, akivel még nem sokszor találkoztak a Kubában élő nagyszülők.

Komoly döntést hozott

Az Aktív egykori műsorvezetője - látva férje szenvedését - elhatározta, hogy végre összehozza Alberto szüleinek első magyarországi utazását, hogy együtt lehessen a család.

Közkedvelt magyar sztárok és párjaik

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ám a házaspár jelenleg éppen egy házfelújítás közepén tart, amit mielőbb be akarnak fejezni, hogy rendes körülmények között fogadhassák a kubai rokonságot.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ha összejön Alberto szüleinek a látogatása, akkor nyilvánvalóan mindenki nagyon boldog lesz, hiszen Alberto hetente mindössze egyetlen alkalommal, néhány percig tud csak szeretett apukájával és anyukájával telefonon beszélgetni.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük