Aggasztó! Csontsovánnyá koplalta magát a bájos szupermodell

Gisele Bündchen igyekezett megszabadulni a terhesség alatti pluszkilóktól, de túl messzire ment.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Miután egy nő életet ad a gyermekének, elsősorban a picinek szenteli az idejét - de előbb-utóbb elérkezik a pillanat, amikor már nemcsak anyaként, hanem nőként is szeretné jól érezni magát a bőrében.

Ezért hát elkezd jobban odafigyelni az étkezésére, és próbál némi időt a sportolásra is szakítani.

Nincsenek ezzel máshogy a színésznők és a modellek sem, ráadásul mivel ők elsősorban a testükből élnek, még fokozottabban igyekeznek visszanyerni szülés előtti alakjukat.

Nagyon lefogyott

Mint ahogy tette azt Gisele Bündchen - bár a képek tanúsága szerint ő bizony átesett a ló túlsó oldalára, már ami a tréninget és a diétázást illeti. A 29 éves brazil szupermodell fél éve, 2009 decemberében adott életet kisfiának, Benjaminnek, de alakján már a legkritikusabbak sem tudnák felfedezni semmi nyomát a terhességnek.

Sőt, mi több! A korábban is karcsú, ám szexi szupermodell mintha sokkal vékonyabbra koplalta volna magát, mint amilyen a baba megfoganása előtt volt. Legfrissebb fotóit elnézve már-már aggasztóan soványnak tűnik: a lábai csontosak, hasa voltaképpen nincs is, és még kerek feneke is teljesen eltűnt a túlzásba vitt edzéstől.

Testének megszállottja

Pedig májusban, amikor a Calzedonia számára bikiniben pózolt, még nőiesen dögösnek tűnt, és már akkor sem látszott a testén semmi felesleg.

A 20. század leghíresebb szupermodelljei

Nézegess képeket!

Elolvasom

Igaz, ami igaz, a dögös sztármami mindig is a testének megszállottja volt. A terhesség alatt a legtöbb sztárkismama arról áradozik, milyen jól érzi magát a bőrében, és hogy nem foglalkozik az alakjával. Bündchen ellenben akkoriban is elítélően nyilatkozott azokról, akik terhesen mindenfélével tömik magukat.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

- Szerintem sok nő várandósan valóságos szemétlerakóvá változtatja a testét, és mindent megeszik, ami a szeme elé kerül. Én nagyon is odafigyelek az étkezésemre, így csak 14 kilót híztam - büszkélkedett akkoriban.

Ezt is szeretjük