Megszenvedte a szakítást! 9 hónapja gyászolja régi kapcsolatát a TV2 sztárja

Gianni Annoni önismereti könyvekkel próbál túllépni a szerelmi csalódáson, sokat is változott azóta.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szakítani soha sem könnyű, a komoly párkapcsolat elmúlását feldolgozni pedig talán még nehezebb. Így van ezzel a TV2 jóképű olasz sármőrje, Gianni Annoni is.

Az Aktív Extrában több magyar sztár is nyilatkozott a közelmúltban, hogyan küzdöttek meg a szakítás fájdalmával. A Nagy Duett sztárja, Iszak Eszter megsiratja az elveszett szerelmet, Gianni pedig önmagában keresi a hibát.

Meggyászolta a szakítást

Az olasz sármőr nem tagadja, igazi érzelmes típus. A szerelmi kapcsolatok nagy szerepet játszanak az életében, legutóbbi szakítása is nagyon megviselte.

Saját bevallása szerint már kilenc hónapja gyászolja kedvesét, valamint azt a két és fél boldog évet, amit együtt töltöttek.

A 40 éves, olasz származású műsorvezető és étterem-tulajdonos mostanáig nem nagyon beszélt a magánéletében történt hatalmas törésről, nyilvános siránkozás helyett inkább az önismereti könyvekbe menekült.

- Nagyon labilis vagy érzelmileg ebben az időszakban. Nem is nagyon tudja ilyenkor az ember, hogy merre menjen tovább. De egy idő után megjelenik egy kis fénypont az út végén - vallott érzéseiről Gianni.

Sokat változott az élete

A Nagy Duett egykori versenyzője egyébként mindig is tabunak tekintette magánéletét, most először beszélt szerelmi csalódásáról nyilvánosan. Ugyanakkor nem fél az érzéseiről beszélni, sőt, nem is szégyellt utánaolvasni a problémának.

Az utóbbi évtizedek kedvenc magyar sztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Férfiaktól meglepő módon nem a bulizásba vagy a csajozásba menekült, hanem önismereti könyvekből próbálta kiokoskodni, merre tovább. Úgy érzi, ilyen módon sok minden világossá vált számára.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

- Nagyon átalakult a gondolkodásom, több szempontból is. Rájöttem például, hogy nem szabad időhöz kötni egy kapcsolatot. De a szomorúság még mindig bennem van - foglalta össze Gianni, aki életmódján és érzelmi hozzáállásán is gyökeresen változtatott a szakítás után.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük