Geszti Péter családja talpra állt a tragédia után

Geszti Pétert az ember folytonos pörgésben látja, pedig a showmannek korán meg kellett tanulnia, mi az a felelősség.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az mindig tragédia, ha valakinek egy közeli hozzátartozója hal meg, de talán az egyik legborzasztóbb, amikor a gyerekek elveszítik szüleiket.

Talán sokan nem is gondolnák, hogy a szövegíró-szövegelő Geszti Péter családjában is hasonló tragédia történt: tíz éve, 2000-ben szívinfarktusban elhunyt a nővére, aki négy gyermeket hagyott maga után. Ráadásképpen pedig két évvel később a gyerkőcök édesapja is elhalálozott.

Talpra kellett állni

Hogy a tinédzserkorban lévő árvák nem züllöttek el, az Geszti Péternek és édesanyjának, Márta néninek köszönhető, ők igyekeztek összetartani a családot.

Persze nem ment minden könnyen, mint mindenhol, náluk is adódtak konfliktusok - mégis, felnőve mind a négy gyerkőc úgy-ahogy megtalálta a helyét, derül ki az RTL Klub Fókusz című műsorának riportjából.

Megtalálták a helyüket

A legfiatalabb, a 22 éves Rozi virágkötészetet tanul, nála egy évvel idősebb nővére, Karolina kutyakiképző iskolában dolgozik, a 24 éves Dóra pedig cukrász és szakács végzettséget szerzett. A lányoknak van egy bátyjuk is, Dani, ő 28 éves, és fűszerekkel kereskedik az interneten.

- Óriási vitáim voltak az anyámmal, és vannak tulajdonképpen a mai napig is arról, mi az, ami ebből a családi tragédiából fakad a személyiségükben, és mi az, ami az egyéni hülyeségük, ami egyébként minden kamaszgyereknél vagy posztkamasznál megvan - vallotta be Geszti Péter a Fókusz riporterének.

Sármos sztárapukák a gyerkőcökkel

Nézegess képeket!

Elolvasom

Egyébként a 46 éves híresség, akit hamarosan az X-faktor mentoraként láthatnak viszont a tévénézők, maga is egy gyerkőc édesapja.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Kislánya, Sára Lujza 2009 februárjában született második feleségétől, Ditz Edittől.

Fotók: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence, Europress

Ezt is szeretjük