Megható vallomás! Geszti Péter imádattal csüng kislányán

Geszti Péter felesége, Ditz Edit tavaly februárban adott életet első közös gyermeküknek, Sára Lujzának.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Geszti Péter nem szívesen teregeti ki magánélete fejleményeit, mindent azonban ő sem képes titokban tartani. 2008 szeptemberében például kedvesével, Ditz Edittel együtt meghívta barátait Etyekre bulizni - a helyszínen pedig bejelentette, hogy ez tulajdonképpen egy esküvői buli.

Néhány órával korábban ugyanis szűk családi körben kimondta a boldogító igent szerelmével, aki a Danubius kommunikációs igazgatójaként dolgozott, és akivel akkor már három éve harmonikus párkapcsolatban élt.

A baba is úton volt már

A meglepetés erejét tovább fokozták azzal, hogy a meghívott rokonoknak és barátoknak - akik között ott volt Stefanek Gertrúd, Ónodi Eszter, Berkes Gábor, Pataki Ági, Hegyi Barbara és Andy Vajna - bejelentették, már útban van az első baba, Edit ugyanis akkor már több hónapos terhes volt.

A kis csöppség végül 2009 február elején látta meg a napvilágot, és a Sára Lujza nevet kapta büszke szüleitől. Apás szülés volt, Geszti ugyanis mindvégig fogta kedvese kezét, sőt, ő maga vállalta, hogy elvágja a köldökzsinórt is!

Nehéz volt a névadás

A névadással saját bevallása szerint nem volt könnyű dolguk, másnap ugyanis az RTL Klub Reggeli című műsorában a 46 éves reklámszakember elárulta, hogy csak a születés után döntötték el véglegesen a kislány keresztneveit.

Az X-Faktor kulisszatitkai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Hozzátette még, hogy egyáltalán nem bánta meg az apás szülést, hiszen számára elképesztő élmény volt, hogy részese lehetett gyermeke világrajövetelének, amellyel kapcsolatos érzéseit semmihez sem tudta hasonlítani.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Geszti Péter a közelmúltban beszélt az apaságról. Véleménye szerint a baba jókor jött, most érett meg ugyanis csak az apaságra, az egész pedig akkora örömöt jelent neki, hogy már azon is elgondolkozott, milyen lenne, ha Sárának születne egy kistestvére.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük