Bikinis fotók! 37 évesen is elképesztően dögös Geri Halliwell

Geri Halliwell elhízott, majd bulimiás lett, 40 felé közeledve mégis lélegzetelállítóan jól néz ki.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Geri Halliwellről mostanság elég keveset hallani, ami talán annak tudható be, hogy az egykori Spice Girl 2005-ben úgy döntött, felhagy a zenéléssel, miután harmadik szólóalbuma, a Passion nem lett túlságosan sikeres.

Geri 2008-ban egy gyerekkönyvet írt Ugenia Lavender címmel, amelyből öt hónap alatt 250 ezer példányt adtak el, ezzel pedig ő lett az év legsikeresebb női celeb gyerekkönyvszerzője.

Igazi nő lett

A népszerű énekesnőt a közelmúltban bikiniben kapták lencsevégre, a 37 éves Halliwell pedig lélegzetelállítóan nézett ki. Külön öröm, hogy nem koplalta magát pálcikavékonyságúra, nőies vonalai nagyon dögössé teszik.

Pedig Geri is megjárta már a poklokat, legalábbis ami a táplálkozást és az elhízást illeti. Évekkel ezelőtt mindenki beszámolt arról, hogy az egykori énekesnő durván elhízott, problémáiról pedig később ő maga lebbentette fel a fátylat.

Súlyos beteg lett

Egy interjúban elárulta, nagyon aggódott azért, hogy elhízik, a nagy evésekről mégsem tudott lemondani, ami miatt csak még kövérebbnek érezte magát, ettől pedig szó szerint lebetegedett.

A sztárvilág legbotrányosabb villantásai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Halliwell nem titkolta, hogy bulimiás lett, az életét pedig Robbie Williams mentette meg.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Az énekes tudott ugyanis problémáiról, ezért azt tanácsolta, hogy jelentkezzen be egy klinikára, ahol végül szakemberek segítettek neki.

Ezt is szeretjük