Holtrészegen parádézott a könnyűvérű Gemma Atkinson

A modell kifejezetten botrányosan viselkedett, ami nem meglepő, hiszen magán kívül volt a sok piától.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A bombázó angol színésznő és modell ezúttal alaposan a pohár fenekére nézett. A szégyellősnek cseppet sem mondható Gemma Atkinsont igencsak mámoros állapotban kapták lencsevégre a lesifotósok.

Részegen igazi botrányhősnő

A szőke hölgy nem kevés mennyiségű alkohol elfogyasztása után a vakuvillanások ellenére provokatívan és meglehetősen kihívóan viselkedett.

Kétségtelen, hogy nincs mit takargatnia, hiszen modellként tudja, hogyan mutassa legelőnyösebb oldalát. Ám az aprócska top nem a szexi, sokkal inkább a közönséges kategóriába sorolható.

Barátnője talán helyette is szégyellte magát, amikor kezével próbálta takargatni a szabadelvű hölgy intim bájait. Mindeközben Atkinson kisasszony heves nyelvmozdulatokkal ingerelte környezetét.

Végül a fotósok elégedetten zárhatták a napot, hiszen a hol barna loknikkal, hol hódító szőke ciklonként tündöklő sztár szinte önkívületi állapotban mutogatta hatalmas melleit.

Provokatív, buja személyiség

A glamour modellként is ismert hölgy olyan neves magazinokban pózolt már, mint a Maxim, az FHM, az Arena vagy a Loaded, a férfi olvasók nem kis örömére.

Igazi hírnévre a Hollyoaks című sorozat után tett szert, de feltűnt az ITV által szervezett Soapstar Superstar című műsorban is, ahol a többi sorozatszínésszel mérte össze énektudását. A gyenge teljesítmény ellenére a Sony BMG lemezszerződést kötött vele, amit valószínűleg inkább köszönhet vonzó külsejének, mintsem zenei tehetségének.

Részeg sztárok leleplező fotói

Nézegess képeket!

Elolvasom

A szexi szőkeség igazi csábító hírében áll, főként a sztárfocisták körében, hiszen hódításai közé olyan neves sportolók tartoznak, mint Marcus Bent vagy Alan Smith.

Legutóbb pedig - a futball rajongók legnagyobb bánatára - Cristiano Ronaldo fejét sikerült elcsavarnia.

Ezt is szeretjük