Elhalasztotta esküvőjét Fejes Timi, a Jóban rosszban sztárja

Fejes Tímea, a Jóban Rosszban Ibolyája a közelmúltban távozott a sorozatból.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Fejes Tímeával néhány hete találkozhattak utoljára a nézők a tévék képernyőjén, a Jóban Rosszban című szappanoperában. A TV2 népszerű sorozatának szőke recepciósa, Ibolya ugyanis az öngyilkosság mellett döntött: kétségbeesésében leugrott egy hídról.

Képek: tv2.hu, contactmodels.hu

A csinos sorozatsztár öt évvel ezelőtt került a TV2 műsorának stábjába állandó statisztaként, ám tehetségének és kitartásának köszönhetően végül főszereplővé lépett elő. Tímea már hónapokkal ezelőtt tudta, hogy örökre kiszáll a sorozatból, a nézőket mégis megdöbbentette távozása.

Hatásosan szeretett volna távozni

Tímea a Bestnek adott interjújában elmondta, hogy érzése szerint kihozott mindent karakteréből, emiatt aztán nem szomorkodik, de azt mindenképpen szerette volna, ha távozása hatásos lesz - a stáb és a forgatás hangulata pedig mindenesetre hiányozni fog neki.

A csinos sorozatsztár azt sem titkolta el, hogy most nagyon aggódik a jövője miatt, hiszen a közgazdasági egyetemen költségtérítés képzésre jelentkezett, amelyből még másfél éve van hátra.

Tavaly viszont halasztania kellett, az Ibolya megformálásával keresett pénz pedig elment a tandíjra, illetve a napi költségekre.

Most, hogy állás nélkül maradt, és korábban nem tett félre pénzt, még maga sem tudja, mi lesz. Elmondása szerint elképzelhető, hogy a civil szférában talál majd munkát, de szívesen dolgozna tovább a médiában is.

Párja segíti majd anyagilag

Vőlegénye mindenesetre - akivel tíz éve él boldog párkapcsolatban - megígérte neki, hogy a kritikus időszakban segíti majd anyagilag, ha úgy hozza a sors, hiszen eddig is közös kasszán éltek, csak a személyes kiadásait fizette mindenki maga.

A legnépszerűbb magyar sorozatszínésznők

Nézegess képeket!

Elolvasom

A létbizonytalanság miatt Fejes Tímea úgy határozott, hogy a korábbi tervekkel ellentétben elhalasztja párjával az esküvőt, mivel előbb mindenképpen munkát szeretne találni.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Elmondása szerint idén biztosan nem állnak még az oltár elé, de ami késik, nem múlik.
Ezt is szeretjük