Íme, a hivatalos papír! Eva Longoria tényleg beadta a válópert

Eva Longoria a Twitteren is közölte követőivel, hogy hét év után véget ért a nagy szerelem.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Méhkasként bolydult fel egész Hollywood, amikor néhány napja a TMZ arról számolt be, hogy Eva Longoria férje, Tony Parker hétfőn benyújtotta a válókeresetet az egyik texasi bíróságon.

A 35 éves amerikai színésznő szóvivőjén keresztül azonnal cáfolta ezt a hírt - néhány órával később azonban ő maga írta meg a Twitteren a fejleményeket.

Válik az álompár

- Nagy szomorúságomra hét év után Tony és én elválunk. Nagyon szeretjük egymást és imádkozunk azért, hogy a másik ráleljen a boldogságra - állt a bejegyzésben.

Hogy mi lehet az ok, egyelőre még nem tisztázott, mindenesetre nemrégiben napvilágot láttak különféle pletykák Tony Parker hűtlenségéről.

A People állítása szerint ezek hallatán a Született feleségek bombázója teljesen kikészült, a bulvárlapot pedig egy igazán megdöbbentő állítással kereste meg egy magát megnevezni nem akaró bennfentes.

Az ismeretlen hírforrás elmondása szerint Eva Longoria maga fogja beadni a válási papírokat, méghozzá mielőbb - ami végül november 17-e folyamán meg is történt.

Az iratok szerint a színésznő kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozott a válás okaként, továbbá az is kiderült, hogy igényt tart úgynevezett feleségtartási díjra.

A meccs után dőlt el minden

Eva Longoria még 2003-ban a San Antonio Spurs kosárlabdameccse után találkozott először a 28 éves sportolóval, a mérkőzést követően ugyanis a színésznőt és édesapját, Enrique-t is meghívták a csapat sajtószobájába, hogy bemutassák nekik a játékosokat.

A legismertebb sztárok bikiniben

Nézegess képeket!

Elolvasom

Tony Parker nem volt szívbajos, még aznap este meghívta mindkettejüket vacsorázni, és mint Eva Longoria később elmesélte, Parkernek ekkor még fogalma sem volt arról, hogy a csinos hölgy a Született feleségek révén a világ egyik legfelkapottabb sorozatsztárja!

2006. november 30-án jegyezték el egymást, és bő fél évvel később házasodtak össze Párizsban, a városházán, a templomi ceremóniára pedig másnap került sor. Közös gyermekük nem született.

Ezt is szeretjük