Kendőzetlenül vallott magánéletéről Erős Antónia

Elárulta titkait

Erős Antónia a Fókusz riporterének mesélt férjéhez fűződő viszonyáról egy pécsi tartózkodás során.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Erős Antóniát nem véletlenül tartják a nézők az egyik leghitelesebb híradósnak, hiszen a bájos televíziós alig szokott a magánéletéről beszélni.

Mostanában azonban mintha egy kicsit megnyílt volna, talán az anyaságnak köszönhetően, hiszen nem is olyan rég két tündéri ikergyermeknek adott életet.

Apró családi titkok

Szonjáról és Mátyásról nemrégiben mesélt az RTL Klub Fókusz című műsorában, sőt, néhány kép erejéig magukat a pindurokat is megmutatta a nagyközönségnek.

De egy pécsi kirándulás alkalmával, ahová az Egy Csepp Figyelem Alapítvány célkitűzéseit népszerűsíteni indult, arra is szívesen emlékezett vissza, miként ismerkedett meg férjével, Tóth Lászlóval, és azt is megmutatta, hol kötötték össze hivatalosan az életüket.

Mint a Fókusz riportjában elmesélte, tulajdonképpen kétszer történt meg az első találkozás élete párjával: először még Kaposvárott futottak össze - Antónia ugyanis az ottani televíziónál dolgozott, László pedig éppen ott forgatott.

Hamar összeköltöztek

Akkoriban nem is nagyon figyeltek fel egymásra - ám amikor Antónia a pécsi televízióhoz került, már más volt a helyzet. Állítása szerint sokan mondták neki később, hogy már abban a pillanatban, amikor belépett a szerkesztőségbe és egymásra néztek Lászlóval, lehetett sejteni, lesz még ennek folytatása.

Közkedvelt magyar sztárok és párjaik

Nézegess képeket!

Elolvasom

És milyen igazuk volt! Az ismerkedésből hamarosan szerelem lett. Néhány hét múlva össze is bútoroztak, majd három évvel később, 1997-ben a pécsi Boldogság Házában kimondták a boldogító igent.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Nem tartottak hagyományos esküvőt, csupán néhány családtag és barát vett részt a péntek délutáni ceremónián, de nem is a felhajtás volt a fontos. A lényeg, hogy immáron 15 éve együtt vannak jóban-rosszban, és amikor csak tehetik, ellátogatnak Pécsre, egykori randijaik színhelyére - de most már a gyerkőcökkel.

Fotó: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük