Két kamasz lánya van! Endrei Judit 57 évesen is elképesztően fiatalos

Endrei Judit az ország egyik közkedvelt bemondónője volt, de már visszavonult a tévézéstől.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Akik emlékeznek még az évtizedekkel ezelőtti magyar televíziózásra, azok jól tudják, hogy akkoriban a műsorokat úgynevezett bemondónők konferálták fel.

Fiatalon, a Fürge ujjak újságban
Még mindig remek formában van

Endrei Judit kétségtelenül a legnagyobb kedvencek közé tartozott Kudlik Júliával és Bay Évával együtt, ráadásul a konferáláson kívül számos népszerű műsorban, mint az Ablak vagy a Napközi, közreműködött az évek során.

2 kamasz lánya van

Összesen 22 évet töltött a Magyar Televíziónál, ám 1998-ban önként visszavonult, és azóta szabadúszóként keresi kenyerét.

Mint a közelmúltban a Kiskegyednek elmondta, szerinte a televíziózás már nem arról szól, amiről régen: a bensőséges beszélgetések helyét a harsányság és a show vette át, ez pedig nem az ő stílusa.

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy az elmúlt időszakban tétlenkedett: nagy hangsúlyt fektet például arra, hogy egy nő 50 fölött is nő tudjon maradni.

Ezért többedmagával létrehozta a Perla Stúdiót, mely különféle önismereti és stílustanfolyamokkal csábítja az érett hölgyeket.

Kiáll a fontos ügyek mellett

Mindemellett olykor a kereskedelmi televíziókban is feltűnik, ha egy számára fontos ügyről esik szó. Legutóbb például néhány nappal ezelőtt az RTL Klub Reggeli című műsorában tette tiszteletét, ahol a West Balkán-béli tragédia volt terítéken.

Az utóbbi évtizedek kedvenc magyar sztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Mivel az 57 éves egykori tévés maga is kétgyermekes édesanya - Nóra 19, Laura pedig 16 évesek -, tökéletesen tisztában van azzal, milyen veszélyek leselkednek a kamaszokra.

Szerinte egy ilyen szörnyűség kivédhetetlen, ugyanakkor a szülők sokat tehetnek azért, hogy gyermekükben időben kialakuljon egyfajta felelősség- és veszélyérzet, hogy jobban fel tudják mérni az esetlegesen fenyegető helyzeteket.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

- Úgy vélem, rendkívül fontos, hogy a gyerekeinket hogyan készítjük fel kiskoruktól fogva, mekkora a bizalom, mennyire meri velünk bármilyen tapasztalatát megbeszélni, legyen szó a drogokról, vagy más dolgokról. Ha mindentől tiltanám, sokkal rosszabbul járnék én is, meg ők is - fejtette ki véleményét a Reggeliben.

Fotó: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük