Dögös fotók! Gyönyörű nővé érett a kis Hermione

Már nem kislány

Emma Watson, Hermione Granger megformálója a Harry Potter-rajongók előtt vált bájos csitriből szexi nővé.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Emma Watson kétségtelenül azok közé a fiatal sztárok közé tartozik, akik egészen zsenge koruk óta a színészi pályára készülnek, és ezért valóban hajlandóak dolgozni is.

Persze azért bizonyára még ő sem sejtette, amikor kilencévesen jelentkezett a Harry Potter egyik főszerepére, hogy a világhírnevet és a fontmilliókat éppen ez a mágikus tinifilm hozza majd meg számára. Pedig azóta már tudjuk, így lett.

Milliomos és híres

Hermione Granger eljátszásával a magabiztos fruska egy csapásra közkedveltté vált, az évek során pedig rajongói annak is szemtanúi lehettek a sorozatos HP-filmeknek köszönhetően, hogy Watson kisasszony csitriből szexi fiatal nővé érett.

Erről bárki meggyőződhet, aki rápillant a sztárról készült legfrissebb fotókra. A színésznő hétfőn csodálatos fehér ruhában tette tiszteletét a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeumban, ahol az American Woman - Fashioning a National Identity című kiállítás ünnepi megnyitóján vett részt.

Igazi nővé érett

Szó, mi szó, a bájos 20 éves sztár igazán remekül festett magasan sliccelt estélyijében - de ezzel bizonyára ő is tisztában volt, hiszen olyan merészen, mégis visszafogottan pózolt a fotósok kamerája előtt, mint korábban soha.

Ám bármilyen szépséges nővé lett is, a magánélete az utóbbi időben nem alakult valami fényesen: ha hinni lehet a híreszteléseknek, márciusban szakított kedvesével, Jay Barrymore-ral.

Íme, a legkedveltebb gyereksztárok most

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ugyan azt mesélte, a távolság nem tett jót a kapcsolatuknak, egyesek szerint egyik egyetemi csoporttársa, Rafael Cebrian az igazi ok, akivel Watson összemelegedett.

Állítólag a spanyol származású fiatalember beszélte rá arra is, hogy a színpadon kipróbálja magát, ezért nemrég az egyetemi színtársulattal a világot jelentő deszkákra lépett Csehov Három nővérében.

Ezt is szeretjük