Fotó! Emma Watson a kelleténél többet mutatott magából új filmje premierjén

Emma Watson ruhája alatt az is látszott, amit nem akart megmutatni.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár a Harry Potter-rajongókat - csakúgy, mint annak idején a Harry Potter és a félvér herceg bemutatóján - a legújabb varázslótanoncos mozi, a Harry Potter és a halál ereklyéi premierjén is pocsék, szeles idő fogadta, azért rendületlenül ott tolongtak a vörös szőnyeg szélén.

Nekik ugyanis semmi sem jelenthetett nagyobb örömöt, mint hogy megpillanthatták kedvenceiket a londoni Leicester Square-en.

Bombázó, kis hibával

Hát még, amikor hihetetlenül rövidke szoknyájában a tinisrácok kedvence, Emma Watson is porondra lépett, hogy Daniel Radcliffe és Rupert Grint társaságában bevonuljanak a moziterembe!

Szó, mi szó, a brit színésznő igencsak megváltozott az utóbbi időben - amint lezajlottak a HP-filmek felvételei, rohant a fodrászhoz, és megszabadult loboncától, ami már-már a védjegyévé vált.

Emellett pedig igyekezett diákként is helytállni a Rhode Island-i Brown Egyetemen, melynek a hallgatója - és a hatékonyabb beolvadás érdekében még csinos gönceit is lógó pulcsira és kopott farmerra cserélte.

Tovább akar lépni

No, de szerencsére a filmpremierre sikerült kihoznia magából a dögös nőt, aki olyan felszabadultan pózolt a vörös szőnyegen, mint akinek már hiányzott a felhajtás.

Való igaz, Emmának remekül állt a fekete csipkeruha és a szexi smink, egyetlen kínos szépségbakit fedezhetett csak fel az, aki hátulról is alaposabban megszemlélte a sztárt.

Emma ugyanis, vélhetőleg biztonsági okokból, kétoldalú ragasztóval igyekezett rögzíteni hátán a ruha két szélét - ám az a nagy forgolódásban mégiscsak elcsúszott a helyéről, így mindenki számára láthatóvá váltak a légypapírra hasonlító ragasztócsíkok.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A Harry Potter és a halál ereklyéi első részét Magyarországon november 25-én mutatják be, a főszereplőkön kívül olyan neves brit színészek közreműködésével, mint Ralph Fiennes, Helena Bonham Carter és Alan Rickman.

Ezt is szeretjük