Kirúgták a sorozatból a Miami helyszínelők sármos sztárját

Eddie Cibrian csupán egy évadon keresztül lehetett Horatio csapatának a tagja, nemrégiben megváltak tőle.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Manapság bizonyára sok tengődő sorozatszínész álma, hogy bekerüljön valamelyik CSI-szériába, hiszen a helyszínelős kalandok évek óta rendkívüli népszerűségnek örvendenek a nézők körében.

Eddie Cibriannak is jól jött a felkérés valamikor tavaly ilyenkor, a jóképű színész a Harmadik műszak 2005-ös befejeztével csupán epizódszerepeket könyvelhetett el.

Egy évadot maradhatott

Végül azonban megérkezett a várva várt telefon, Eddie Cibrian pedig örülhetett, hiszen a nyolcadik évadra Jesse Cardoza karakterében csatlakozhatott a Miami helyszínelők csapatához.

Bár tény, hogy a szexi sztár nem egy hölgynézőt vonzott a képernyő elé, ez nem volt elég a sorozat producereinek. Sokkal inkább aggasztotta őket a színész zajos magánélete: a 37 éves szívtipróról ugyanis kiderült, hogy megcsalta feleségét LeAnn Rhymes country-énekesnővel - aki szintén házasságban élt.

Vádak és tények

Eleinte mindkét érintett tagadta a vádakat, de a magazinok folyamatosan közöltek róluk újabb és újabb lesifotókat, így egy idő után nem volt értelme tovább titkolózni.

Napjaink legsármosabb sorozatsztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ám ez még mind nem volt elég. Állítólag az egymásra kontrázó címlapok miatt a színész egyre feszültebb volt a forgatásokon, így nemegyszer ordítozott a stábbal.

Ezért aztán úgy döntöttek a készítők, egy évad után megválnak tőle, és újra behozzák a történetbe Eric Delkót, akit Adam Rodriguez formált meg a kezdetektől.

Ezt is szeretjük