Kínos! Drew Barrymore nem bírt rendesen felöltözni

A bájos Drew Barrymore szinte mindig elbűvölő, ám ezúttal alaposan mellényúlt a ruhaválasztással.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 35 éves Drew Barrymore soha nem tartozott a tipikus hollywoodi szépségek közé, ám természetes bájával és humorával rengeteg rajongót szerzett magának.

Bár a hétköznapokban a lazább öltözéket kedveli, ha a vörös szőnyegről van szó, a szőke sztár mindig kitesz magáért, és a legapróbb részletekre is odafigyel, hogy megjelenése tökéletes legyen.

Az ízlését otthon hagyta

Egyik új filmje, a Robert de Niróval forgatott Mindenki megvan premierjén viszont alaposan meghökkentette a jelenlévőket elegánsnak még a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető ruhájával.

Bár a színésznő általában a visszafogott darabokat kedveli, erre az alkalomra egy színes flitterekkel kivarrt, meglehetősen ízléstelen hosszú ujjú ruhát választott. Amellett, hogy giccses, még előnytelenül is állt neki, hiszen épp ott vastagította, ahol nem kellett volna.

Nem nézett tükörbe?

Úgy tűnik, erre a premierre nem készült annyira, mint egyébként szokott, hiszen máskor a frizurájára is nagy gondot fordít - most pedig láthatóan a hajával sem bajlódott sokat. Talán a stylistja és a fodrásza is szabadságra ment?

Íme, a legkedveltebb gyereksztárok most

Nézegess képeket!

Elolvasom

A film egyébként eddig nagy sikert aratott Amerikában, február óta a hazai mozik is vetítik.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Szeptemberben pedig az a vígjáték kerül a magyar filmszínházakba, amelyben volt pasijával, Justin Longgal szerepel. A Hétmérföldes szerelemben rajtuk kívül Christina Applegate és Ron Livingston is felbukkan.
Ezt is szeretjük