Már a jegygyűrűt sem hordja! Váratlanul adta be a válópert a népszerű sorozatsztár

Michael C. Hall, a Dexter című sorozat sztárja két év után adta be a válópert.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Talán tényleg a karácsonyi ajándékvásárlást akarják megúszni a sztárok, hiszen most, alig több, mint egy héttel az ünnepek előtt egymás után jelentik be, hogy vége a kapcsolatuknak.

A válófélben lévők között van Scarlett Johansson és bájgúnár férje, Ryan Reynolds, de a Kés/Alatt plasztikai sebészét alakító Dylan Walsh is ráunt a feleségére, és december 15-én már a szükséges papírokat is benyújtotta a bíróságnak.

Volt gyűrű, nincs gyűrű

De nem ő az egyetlen sorozatsztár, aki új életet kezd 2011-ben: Michael C. Hall, a nagysikerű Dexter címszereplőjének megformálója ugyancsak visszatér a szingli élethez.

A színész olyannyira lemondott már a házasságáról, hogy a karikagyűrűjétől is megszabadult az első adandó alkalommal.

Sőt, már a bejelentés másnapján úgy sétafikált a paparazzók előtt Los Angelesben, hogy jó alaposan szemügyre vehessék - és lefotózhassák - gyűrű nélküli bal kezét. Az Egyesült Államokban ugyanis ezen a kézen hordják a házasságot jelképező ékszert.

Persze a döntés - legalábbis a szóvivője szerint - nem máról holnapra született meg, állítólag a színész már hónapokkal ezelőtt különköltözött feleségétől, Jennifer Carpentertől.

Sorozatbéli testvérét vette el

Pedig néhány éve még hatalmas szerelemnek indult az egész: Michael már házas volt, amikor elkezdték forgatni a Dextert, ám a munkálatok alatt beleszeretett kolléganőjébe - Jennifer ugyanis Dexter féltestvérét alakítja a népszerű sorozatban. Végül 2008-ban házasodtak össze, de úgy tűnik, kapcsolatuk nem állta ki az idő próbáját.

Sztárok, akik legyőzték a rákot

Nézegess képeket!

Elolvasom

A 39 éves színész egyébként meglehetősen mozgalmas évet zárt idén: 2010 januárjában diagnosztizálták a nyirokrendszert megtámadó Hodgkin-limfómával, ami ellen kemoterápiás kezeléssel léptek fel. Ezért egy időre le is álltak a Dexter forgatásával, de szerencsére tavaszra sikerült leküzdenie a gyilkos kórt.

A 2006 óta futó sorozatot egyébként számos alkalommal díjazta már a szakma: nemrégiben a 2011-es Golden Globe-ra is jelölték, ráadásul három kategóriában. A legjobb drámai tévésorozat díja mellett Julia Stiles és a főszereplő, Michael C. Hall is esélyes lehet az Arany Glóbuszra.

Ezt is szeretjük