Tuti pasivá érett a Nicsak, ki beszél most! kiskölyke

David Gallagher 25 éves

David Gallagher nyolcévesen debütált a vígjátékban, azóta többnyire sorozatokban láthattuk.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bizonyára rengetegen vannak, akik a nyolcvanas-kilencvenes évek Nicsak, ki beszél-filmjeire még ma is szívesen emlékeznek.

Talán nem véletlenül, hiszen bár a szokásos „kisgyerekes anya keres egyedülálló, jóképű pasit” történetet már rengetegen feldolgozták, az alkotók alaposan megbolondították a sztorit. Bár a gyerekszereplőket addig is rengeteg filmben vetettek be a siker érdekében, ezúttal csavartak egyet a dolgon:

A Nicsak, ki beszél!-ben szereplő aprócska gyerkőcöket, Mikey-t, majd később húgocskáját, Julie-t ugyanis már sejtkoruktól szinkronizálták, természetesen mókásabbnál mókásabb szövegeket adva a szájukba.Nem csoda, hogy az 1989-es eredeti filmet, Kirstie Alley-vel és John Travoltával a főszerepben, még két folytatás követte.

Első szerepe volt

David Gallagher az 1993-as Nicsak, ki beszél most!-ban alakította Mikey-t, aki akkorra már a saját hangján szólalt meg - és tulajdonképpen ezzel a szereppel debütált a filmvásznon, nyolcéves korában.

No persze a kisfiúcska már kétévesen a Fisher Price játékgyártó cég reklámjaiban biztatta vásárlásra a szülőket, a kamera előtti munka tehát nem volt ismeretlen számára.

Sorozatsztár lett

A mozifilm végül meg is hozta a népszerűséget, hiszen néhány évvel később bekerült a Hetedik mennyország szereplőgárdájába, ahol a Camden család rosszcsont fiacskáját, Simont alakította 219 epizódon keresztül, egészen 2006-ig.

Íme, a legkedveltebb gyereksztárok most

Nézegess képeket!

Elolvasom

Azóta is többnyire megmaradt a sorozatoknál, a smaragdzöld szemű színészt rajongói felfedezhették többek között a Gyilkos számok, a Miami helyszínelők, a Dr. Csont és a Nyomtalanul részeiben is, ahol általában gyilkosokat alakított.

Gallaghernek egyébként van még négy fiatalabb féltestvére. Legkisebb húgát, Killiant hároméves diagnosztizálták autizmussal, így a színész, ahogy tudja, támogatja a Cure Autism Now segélyszervezet munkáját.

Ezt is szeretjük