Még mindig piszkosul jó nő a Dallas Samanthája

A sikersorozat két sztárja, Linda Gray és Larry Hagman a tervek szerint hamarosan újra felidézik leghíresebb szerepüket.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Dallas-rajongók több szempontból is örvendezhetnek: kedvenceik ugyanis nemcsak hogy élnek és virulnak, pedig szinte mindegyikük átlépte már a hatodik ikszet, de ráadásul, ha minden a terv szerint megy, egy felturbózott verzióban újra láthatóak lesznek majd a tévéképernyőn.


Erről az örvendetes hírről számolt be a kultikus sorozat két nagy sztárja, Linda Gray és Larry Hagman, akiket a magyar nézők Samanthaként, illetve Jockey-ként ismertek meg. A színészeket a CBS csatorna hívta meg reggeli műsorába, hogy segítségükkel egyfajta időutazásra invitálják a nézőket.

Még mindig sok a rajongójuk

1979-re állították a képzeletbeli időzítőt, ekkor sugározták ugyanis a Who shot J.R.?, azaz Ki lőtte le Jockey-t? című epizódot az Egyesült Államokban, ami a statisztikák szerint nem kevesebb mint 90 millió nézőt ültetett a képernyők elé.

A kellemes hangulatú beszélgetés alatt Gray és Hagman felidézték a Dallas forgatását, sőt, Jockey megformálója azt is elmesélte, tulajdonképpen felesége választotta ki számára az intrikus főgonosz szerepét, amivel végül kultikus antihőssé vált.

Bár azóta is a Dallas révén ismerik őket, és mindketten megjárták az alkoholizmus poklát a múltban - Hagman 1995-ben egy májtranszplantációs műtéten is átesett -, látszik, hogy jól érzik magukat a bőrükben.

Újra Dallas?

A 78 éves, kétgyermekes Larry Hagman, aki egyébként 1954 óta él együtt feleségével, Maj Axelssonnal, még mindig szívesen mutatkozik cowboykalapban. És ahogy arcát ironikus grimaszba vágja, szinte halljuk, amint Kránitz Lajos feledhetetlen hangján kíméletlenül a sárba döngöli vetélytársát.

A 80-as évek legkedveltebb sztárjai régen és most

Nézegess képeket!

Elolvasom

Linda Gray pedig, aki jövő szeptemberben lesz hetvenéves, nála is jobban tartja magát. Sőt, mintha még szexisebben festene, mint a nyolcvanas években, amikor a fél világ követte a Ewingok csatározásait a televízióban. A színésznő egyébként elvált, Ed Thrasherrel kötött házasságából két gyermeke született.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ami az új Dallast illeti, még nagyon képlékeny az egész: egyelőre a Warner Bros főnökei tárgyalásokat folytatnak az ügyben, és ha minden igaz, Gray és Hagman is felbukkannak benne, de a történet igazából Jockey fia, John Ross, illetve unokatestvére, Christopher körül bonyolódik majd.
Ezt is szeretjük