"A terhesség tényleg egy csoda!" Csisztu Zsuzsa a babavárásról mesélt

Csisztu Zsuzsa a Fél Kettőben mesélt a babavárós időszak szépségeiről és nehézségeiről.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Manapság szinte divattá vált, hogy a terhes sztármamik címlapon mutatják meg gömbölyödő pocakjukat, nem ritkán meztelenül.

A sort Demi Moore nyitotta, azóta láthattuk Britney Spearst, Christina Aguilerát, Halle Berryt, Heidi Klumot vagy éppen Monica Belluccit is különféle magazinok borítóin pózolni.

Még élénken emlékszik

De magyar sztáranyukákat - mint Novodomszky Éva és Epres Panni - is megcsodálhattak már várandósan a női magazinok kedvelői.

Persze attól még, hogy egy terhesség valóban csodálatra méltó dolog, és a pocakot egyáltalán nem kell szégyellni, vannak olyan kellemetlen pillanatok egy leendő édesanya életében, amikkel ebben az alapjában boldog időszakban szintén muszáj megbirkóznia.

Egyebek között erről is beszélgetett Holló Márta az RTL Klub Fél Kettő című műsorában Csisztu Zsuzsával. Bár a tornászból lett tévés kisfia, Krisztián már hároméves is elmúlt, mamája élénken emlékszik még a pocaklakós időkre.

Adódtak komikus helyzetek

- Ha most visszagondolok erre az időszakra, be kell valljam, nem minden fázisát szerettem. Nyilvánvalóan az ember egyre nagyobb lesz, egyre jobban elnehezedik, már csak segítséggel tud kiszállni az autóból, szóval vannak komikus helyzetek. Összességében mégis azt gondolom, hogy ez tényleg egy csoda - vallotta a műsorvezetőnek.

Napjaink legnépszerűbb magyar tévései

Nézegess képeket!

Elolvasom

Azt is elárulta, számára szerencsésen telt a várandósság, és nagy örömére férje sem panaszkodott soha az alatt a kilenc hónap alatt, ha Zsuzsa rosszabb passzban volt.

De mindenképpen hangsúlyozná, a terhességnek, főleg az utolsó szakaszban, azért nincs az a fajta könnyed szépsége, amit az ember szeret hozzáképzelni. Ráadásul a szülés után azt sem szabad elvárni, hogy a test rögtön visszarendeződik - neki például bő egy évbe telt, míg visszanyerte alakját.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Mindenesetre a pocakos fotóit - hiszen egy-egy rendezvényen készült róla ilyen - szívesen nézegeti kisfiával, és olyankor mindig mesél neki arról, milyen volt, amikor még a szíve alatt hordta a lurkót.

Fotó: sajtoklub.rtlklub.hu/Bársony Bence

Ezt is szeretjük