Igézően szép! Ez a csinos lány lett hazánk siket szépségkirálynője

Csetneki Csilla nyerte el idén a Miss Deaf Hungary címet, ezért Floridába utazhat a döntőre.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Manapság már Magyarországon is rengeteg szépségverseny kínálja magát, ahol megmérettethetik magukat hazánk csinosabbnál csinosabb leányai.

A hagyományos Miss World Hungary és Miss Universe Hungary mellett van már plasztikázott bombázóknak rendezett megmérettetés és Balaton szépe-választás is.

Orlandóban lesz a döntő

Ám a Miss Deaf Hungary különbözik mindtől: itt ugyanis a jelentkezők egytől egyik hallássérült szépségek.

Közülük is idén február 26-án a 22 éves budapesti diáklány, Csetneki Csilla fejére került a korona - és ezáltal ő lett az a szerencsés, aki nyáron Floridába repülhet a verseny nemzetközi döntőjére!

A bájos szőke hölgyet a napokban az RTL Klub Reggelijének műsorvezetői látták vendégül, ahol elmesélte, miként jelentkezett a versenyre - és azt is, mennyiben más az élete halláskárosultként.

Mint kiderült, a szépségkirálynő a nagyothallók közé tartozik: még hároméves korában, egy influenza szövődményeként lett halláskárosult, de készülékkel jól hall és jól is beszél.

Teljes értékű hallóként éli az életét

Ráadásul mind óvodába, mind iskolába hallók közé járt, így a jelnyelvet is csak most kezdi elsajátítani.

Csilla Barabás Évivel és Szujó Zoltánnal megosztotta, tulajdonképpen a 2009-es nyertes, Léh Adrienn Lenke biztatására indult a megmérettetésen, de jól tette, hiszen végül őt hozták ki győztesnek.

Napjaink legnépszerűbb magyar tévései

Nézegess képeket!

Elolvasom

Azt is elárulta, soha semmilyen hátránya nem származott abból, hogy nem hall rendesen. Így aztán nem is azért növesztette meg a haját, mert szégyelli, hogy csak egy kis szerkezettel képes megérteni a beszédet, sőt!

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

- Én egyáltalán nem takargatom a hallókészüléket, szerintem ezt fel kell vállalni, és nem kell szégyenkezni miatta - jelentette ki határozottan a műsorban.

Fotó: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük