Merész fotók! Büszkén vállalja hájpárnáit a dögös modell

Crystal Renn manapság a legnépszerűbb dundimodellek egyike, nem véletlenül.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Crystal Renn valószínűleg nők millióinak példaképe, hiszen a gyönyörű sztárnak plusz kilókkal is sikerült az, ami másoknak csak kemény fogyókúra és lemondások árán: sikeres modellnek lenni.

A 24 éves szépség a maga 42-es méretével vált ünnepelt kifutótündérré, olyan márkák képviseletében, mint a Chanel és a Jean Paul Gaultier, emellett pedig egyre több neves magazin kéri fel címlapfotózáshoz.

Anorexiásból dundimodell

Mint legutóbb a Look magazin, akik szeptemberi számukhoz szexi harisnyában és fehérneműben fényképezték a teltkarcsún is igéző bombázót.

Persze azért neki is rögös utat kellett bejárnia, míg elfogadta testének - legalábbis a modellekhez képest - nem mindennapi méreteit.

Annak idején ugyanis, csakúgy, mint a legtöbb modellkarrierre vágyó tinédzser, anorexiával küzdött, amire csaknem ráment az egészsége is.

- Amikor azt mondták, faragjak le 25 centit a derékméretemből, hirtelen elkezdtem fogyókúrázni, és rövid időn belül megszabadultam vagy 15 kilótól - idézte fel emlékeit a Look magazinnak.

Szemléletet váltott

- Aztán ahogy visszaszedtem egy-két kilót, őrült módjára kőkemény edzésekbe fogtam. Volt, hogy napi nyolc órát töltöttem az edzőteremben, ráadásul csak zöldséget és diétás kólát mertem fogyasztani.

A legszexisebb teltkarcsú sztárok

Nézegess képeket!

Elolvasom

Szervezete kizsákmányolásának meg is lett az eredménye: csontsovánnyá fogyott, és a haja is hullani kezdett. Ekkor döntötte el, nem veszélyezteti tovább az egészségét, inkább megpróbál eredeti testalkatával sikeres lenni.

És lőn! Azóta Crystal Renn az egyik leghíresebb dundimodell - bár egyáltalán nem szereti, ha a méretei alapján különböztetik meg.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

- Mások sokkal többet foglalkoznak a súlyommal, mint én magam. Én egyszerűen csak élem az életem. Jó lenne, ha végre megszabadulnánk az olyan címkéktől, mint normál méretű modell és túlsúlyos modell. Ez az egész hülyeség. Én modell vagyok, és pont - fakadt ki.

Ezt is szeretjük