Bevallotta! A Jóbarátok sztárja, Courteney Cox is botoxoltat

A színésznő elárulta, ráncoktól való félelmében nyúlt a közkedvelt idegbénítóhoz.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem sok olyan híresség létezik Hollywoodban, aki nemcsak hogy használja a botoxot, de el is árulja ezt a nagyközönségnek.


Nos, úgy tűnik, Courteney Cox, a Jóbarátok egykori tisztaságmániás Monicájának megformálója a szabályt erősítő kivételhez tartozik.

A Marie Claire magazinnak adott legutóbbi interjújában ugyanis bevallotta, bizony ő is élt a fiatalodás eme módszerével, de nem volt teljesen elégedett az eredménnyel.

- Végsősoron színész vagyok, és egy színész képes kell hogy legyen mozgatni az arcizmait. Ha az emberek mindenfélét művelnek a homlokukkal, aztán meg nem tudják felvonni a szemöldöküket, az bizarr.

Nem azt állítom, hogy én persze sosem próbáltam a botoxot – de azt igen, hogy gyűlöltem.

Méltósággal öregedni szép

Szerencsére férje, a szintén szakmabeli David Arquette, aki egyébként kilenc éve a párja, egyáltalán nem bánja a ráncokat és a kor egyéb jeleit, sőt, számára egyenesen lenyűgöző az öregedés. Ezért hát Cox sem aggódik annyit azon, hogy is néz ki, a lényeg, hogy szerelmetes férjeurának tetsszen.

A kilencvenes évek legkedveltebb sztárjai most

Nézegess képeket!

Elolvasom
- Furcsa, mert úgy érzem, mintha egyre szerelmesebb lennék Davidbe. Valahogy most kezdem igazán értékelni, mennyire jó, hogy mindig itt van ő nekem.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Persze minden kapcsolatban vannak mélypontok, és olyankor az ember hirtelen meglátja, mi történne, ha nem tudna átevickélni a rossz időkön – mesélte a 44 éves színésznő, egyszersmind eloszlatva azokat a pletykákat, hogy válófélben lennének.
Ezt is szeretjük