Így néz ki most Christopher Atkins, a Dallas szívtiprója

Atkins a nyolcvanas években igen sikeres volt: A kék lagúna után szerepet kapott a Dallasban.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha jól meggondoljuk, Christopher Atkinsnak már nem is kellene színészként pocsékolnia az idejét.

Azért még mindig jól néz ki

No, nemcsak azért, mert négy Arany Málna-jelölésből kettőt díjra is váltott, hanem mert teljesen fölösleges. Akár a jetit is alakíthatja, úgysem amiatt emlékeznek majd az emberek a világító fogsorú sztárra.

Kókuszcici és Samantha

Az 1961-es színész ugyanis még zsenge ifjúként beírta magát a filmtörténelem vaskos nagykönyvébe, és onnan őt már ki nem törli senki. Először is volt ugye az a bizonyos 1980-as A kék lagúna, melyben ágyékkötős hajótöröttként a nagyon bájos és nagyon bozontos szemöldökű Brooke Shields oldalán felfedezte, hogy bizony a lányoknak középen nem dudorodik, de melltájékon annál inkább.

Néhány évvel később pedig jött a mindent elsöprő és azóta a szappanoperafanoknak kötelező tananyaggá tett Dallas, ahol a jóképű szőke legény keltette életre Jockey és Samantha fiának, a kis Johnnynak a tanárát.

Dallas után szabadon

Persze, ahogy az várható volt, nagy buzgóságában hamarosan nemcsak a kis lurkót, hanem annak szemrevaló mamáját is tanítgatta az élet azon rejtelmeire, amiket A kék lagúnában fedezett fel, illetve fejlesztett tökélyre. Nem csoda, ha Jockey kitette a szűrét a Southfork Ranch-ről.

A Dallas sikeréből adódóan a nyolcvanas években ragyogott Atkins csillaga: népszerű márkákat reklámozott, 1982-ben pedig a Playgirlben pózolt, mindennemű ruha nélkül!

Rajtuk is fog az idő! Nézd meg minden idők legellenállhatatlanabb szívtipróit

Nézegess képeket!

Elolvasom
Később azonban már csak B-kategóriás, nevesincs filmekbe hívták - sőt, hívják még most is, hiszen jelenleg is több projektben vesz rész. Emellett tulajdonosa a Rocky River Outdoor Products sportüzletnek, és állítólag mindenhová szívesen elmegy, ha jótékonysági rendezvényről van szó.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ami a magánéletét illeti, Lyn Barronnal több mint húsz évig voltak házasok, de hiába a két közös gyerek, 2007-ben elváltak útjaik. Lánya, Brittney Bomann - a 49 éves sztár eredeti vezetékneve is ez - szintén színész, bár többnyire olyan filmekben szerepel, amikhez édesapjának is van köze.
Ezt is szeretjük