Teltkarcsún is szexi! Fürdőruhában mutatta meg magát az ismert színésznő

Christina Hendricks nőiesen dundi idomaiért megvesznek a férfiak.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Mad Men - Reklámőrültek vörös bombázója, Christina Hendricks sose tartozott a csontsovány hollywoodi színésznők közé, ennek ellenére esze ágában sincs takargatni a testét.

A dögös sorozatsztárt pár napja kapták lencsevégre szemfüles paparazzók Portofinóban, a Ligur-tenger partján, ahol épp olaszországi vakációját töltötte.

Fürdőruhában sem szégyenlős

Christina Hendricks ezúttal férje, a szintén színész Geoffrey Arend nélkül volt, de azért nem búslakodott. Felvette egyrészes, diszkrét fekete fürdőruháját, fogott egy jó könyvet, és kiült napozni a szálloda teraszára.

Mint látszik, a színésznőn van mit fogni, ennek ellenére eszébe se jutott tunika vagy köntös alá rejteni dús kebleit és dundi combjait. Hendricks egyébként is tisztában van vele, hogy ő más kategóriába tartozik, mint deszkavékony hollywoodi kolléganői.

Dundi, de tökéletesen arányos homokóra alakját azonban olyan őrült jól tudja hangsúlyozni, hogy se a sorozat rajongói, se a filmesek nem tudnak ellenállni észbontó szexepiljének.

A vörös bombázó mellesleg csak pár napra ruccant át Európába, hiszen visszavárják az AMC csatornánál, ahol a nyárral megkezdődik a Reklámőrültek ötödik évadának forgatása.

Férje mindenben támogatja

A 36 éves színésznő egyébként a sorozat évadjai közti hiátust is igyekszik hasznosan tölteni. A közelmúltban például modellt állt Vivienne Westwoodnak, majd a New York-i Broadway egyik darabjában, az 1970-es Stephen Sondheim-musical, a Company - Társulatban kapott szerepet, melyben karaktere egy megrögzött agglegénynek csavarta el a fejét.

A legszexisebb teltkarcsú sztárok

Nézegess képeket!

Elolvasom

A színházi kiruccanás remekül sikerült, Christina elismerő kritikát kapott, igaz, ebben valószínűleg az is közrejátszott, hogy a formás színésznő a darab fülledt jeleneteit jórészt ágyban, párnák közt, egy szál kombinében töltötte.

Ezzel kapcsolatban a Daily Mail a közelmúltban meg is kérdezte a színésznőt, férje hogyan fogadta a merész fellépést.

- Ez érdekes volt, mert a szereppel egy időben a férjem is kapott egy remek ajánlatot. De ő lemondta, mondván, hogyan is hagyhatná ki a Broadway-debütálásomat. Most erre mit mondhatok? Ő a legédesebb férj a világon! - áradozott párjáról a színésznő, aki azt is elárulta, most nem, de pár éven belül mindenképp szeretne gyereket.

Ezt is szeretjük